umayseyda Kızlar 3 aylık kızım var dün akşam hapşurmaya başladı ve sol gözünden yaş akıyor kızardı gözü baya. Bebişiniz grip oldu mu ilaç falan kullandınız mı ne yapmak gerek
Fata2014 umayseyda merhaba benim oğlumda 4 aylık ve iki gündür grip nezle gibi burnu akıyor ben burnunu sürekli tuzlu su sıkıp çekiyorum açık olsun diye ilaç vermedim henüz
Ayseksii umayseyda benmkide grip geçti ama hala burnu tıkalı ilaç verilmiyor maalesef çok küçükler. Anne sütü ve calpol iyi gelir. Birde sürekli burnunu açmak
umayseyda Fata2014 4 gün ben grip oldum ama hep maskeyle emzirdim tam benim geçti dün akşam kızım hapşurmaya başladı burnunu bende sürekli temizliyorum ama üzüldüm o kadar korudum yanında durmadım bile kaç günlerdir 😔
Fata2014 umayseyda aynı bende sürekli maskeyle emzirdim tam bitti benimki derken oğlum hapşırmaya başladı ama tuzlu su iyi geldi bize baya sümük çıkardı rahatlıyor öyle hem mikrobuda alır tuzlu su
Fata2014 umayseyda nasıl geçti mi grip bebeğin söylemeyi unuttum benim doktorum burnuna anne sütünden damlat demişti ben yaptım iyi geldi sizde yapın bunu söyleyeyim herkes faydalansın
umayseyda Linamommg ben grip oldum ama atlattım şimdi o hapşurmaya başladı gözü kıpkırmızı oldu küçücük kaldı yaş akıp duruyor