Ksmn Üç gündür göğsümdeki ağrı sertlik gitmiyo herşeyi denedim sıcak duş masaj sık emzirme tarakla tarama hatta sabah akşam antibiyotik içiyorum ama geçmiyo nasıl geçer bu hangi bölüm bakar hastanede
Nohutannesi Ksmn genel cerrahi bakar canım. Hastaneye gidip sağım yaptırıp, boşalttırsanız? Belki faydası olur. Bir kez çözünse rahatlarsınız ama . Ahh çok zor ya geçmiş olsun
Sumyyeari Ksmn lahana yapraklarını yıkayıp buzlukta biraz bekletin soğuk soğuk göğsünüze koyun beni o rahatlatmıştı
Melikederinakinnn Ksmn canm elektrkli makinee gogsunuzdeki sutu bosaltmaniz lazm yoksa cok zor el pompoasiya sagilmiyor bosalmaz gogus iste ilk ucc ay sksk emzirin diye bosa demiyor doktorlar ilk uc ay en cok mastit olma zamani cnku allah yardmciniz olsun bana sicak suyla gogsmu ovuyodum hep dusta oyle cozulmus ge hem enzirip emzrmden skmnra sagyodum elektrkli maknyle
Ksmn Nohutannesi evde de saydım el pompasıyla ama yok çözülmüyo kanallar tıkalı diye sütümde gelmiyo tek göğüsten bebeğim doymuyo üç günüm zehir gibi geçiyo valla kimsenin başına gelmesin 😔
Nohutannesi Ksmn amin. Ev tipi pompalar çok başarılı değil, o nedenle tavsiye vermek istedim. Eğer boşalmazsa minik bir cerrahi işlemle müdahale ediyorlar. İnşallah gerek kalmasın. O nedenle hastane tipi pompayı bir deneseniz belki çare bulursunuz😇
S3d Ksmn el pomapsı hiç yeterli olmuyor, bende hastane tipi sağma makinesi kiralamıştım birkaç günlüğüne hemen baya fayda ediyor çekimi efsane
Cicilibicili Ksmn hemen hastaneye git canım aman ilerlemesin. Antibiyotik başlatabilir. Gün geçtikçe durması daha sıkıntı. Benimki apseye dönüştü ve ameliyat olmak zorunda kaldım. Çok beter bişey mastit gerçekten