Diyalizteknikeri Günaydın bayanlar. Oğlum 6 aylık köpek dişlerinde şişme ve beyazlık var acaba diş yakın mı? Ve aşırı huzursuz özellikle geceleri yarım saatte bir uyanıyor i. Dün ağrı kesici verdim biraz daha iyiydi. Tekrar basladı o yarım saatte bir uyanma.
ElifTGM Diyalizteknikeri damak yapısından kaynaklı oluyor onlar genelde. Ağzı ufak olduğu için oluşan kökleri siz köpek diş bölgesinde görüyor olabilirsiniz. Benzer durumu kızımdada yaşadık doktorumuz bu şekilde söylemişti
Snmtt Diyalizteknikeri köpek dişi geç çıkıyor diyorlar ama olabilir yani 11 aylık olmak üzere oğlum çıktı biri mesela hiç beklemiyodum. Eğer diş gibiyse anlarsınız bakınca zaten 2 güne falan patlıyor bembeyazsa
EsZe Diyalizteknikeri kızımın da o aylarda köpek dişleri belirginleşti ama çıkmıyolar merak etmeyin. İlk dişini 11bucuk aylıkken çıkarttı şu an 19 aylık ve hala köpek dişleri çıkmadı. Zaten önce köpek dişi çıkarsa bir diş hekimine göstermek gerekiyor
Kuroneko Yani 6 aylikken cok mümkün degil kopek dişlerinin çıkması. Oglum 14 aylik hala çıkmadı. Arka azilarla birlikte en son çıkan dişler köpek dişleri cok cok nadir durumlarda ön dişler çıkmadan çıkabiliyor ama oldukca nadir
Husra07 Diyalizteknikeri aynı durum bende de oldu gecen hafta ozel pedodontıye goturdum ve doktor ımkansız dedı 2 yasa dogru çıkarmıs. Normal oyle olması suan bızımkıde sıs ve beyaz 5 bıttı 6 olduk bızde
EsZe Diyalizteknikeri önlem amaçlı. Diğer dişlerin çıkmasına engel olup olmayacagı hakkında bilgi sahibi olunması için diş hekiminin görmesinde fayda varmış. O dönemde araştırmıştım