Melisamom99 Kızlar bu devlet hastaneleri neden böyle oğlumu dün sadece ateş icin götürdük testinde enfeksiyon çıktı hava verdiler gene düzelmedi sonra yatışı verildi 32saat sürekli iğne röntgen ekg serum bacaktan kan koldan kan elden kan tamam canları sağolsun en inceye kadar bakıyorlar neyi var diyorum sert bi tavırla biz doktor değiliz asistanız e doktor kim diyoruz gelmedi 32saat boyunca hiç bilgilendirmediler zaten çok sertler oğlum ağlıyor anca onlar oraya toplanmış şaka yapmıyorum 20kişi gülüşüyorlar bişey sorunca duymamış gibi yapıyorlar kan verdim zaten ağlaya ağlaya bi kolunu 5kere deldiler olmadı diğer kol 2kere sonra bacaktan aldılar 2saat sonra sey kan yanlış olmuş yeniden verin hadi bakalım aynı şekil gene aldılar ya böyle nitelendirmek istemen ama bize düzgün davranmaları icin para mı vermek lazım yani çok rahatlar ya
Aslanmamy Melisamom99 sizde o lara sert davranın Devletten alıyorlar paralarını zaten böyle davranmaya hakları yok
Aysnr0507 Melisamom99 onlar zaten bedava çalışmıyorlar çatır çatır paralarını alıyorlar devlette zaten sizden bunun primini kesiyor kesinlikle bedava gibi düşünmeyin. Ayrıca onlar devlete sırtlarını dayadıkları için rahat davranıyorlar size kötü olanı ismiyle birlikte cimere şikayet edebilirsiniz.
Annis-ogul Melisamom99 istedikleri kadar devlet hastanesi olsun.onlarin parasını da devlet veriyor yani halk veriyor biz veriyoruz .hic de kusura bakmasınlar .sorduğum sorunun cevabini alicam nerden bileyim ne yapıyorlar bebegime.
Deletedmom4440 Melisamom99 Valla istisnalar kaideyi bozmaz bacım devlet hastanelerinin bi an önce denetlenmesi gerekiyor… geçmiş olsun bu arada
elifaselafra Sikayet edebilirsiniz, uyari alacaklardır mutlaka. Ki orda bir bebek var, ilgilenilmesi gerek diye düşünüyorum
Elisaaa Melisamom99 beleşmi çalşyorlar devler vriyor maaşlarını siz sert olun bakın nasl kedi gbi oluorlar
Ece-su Melisamom99 ah sormayın doğru düzgün ilgilenmiyorlar bıktım her seferinde randevu alıp saatlerce beklemekten gerçekten paran varsa hastane iyidir mecbur özele gidiyoruz valla o kadar çok yardımcı oluyorlar ki hep de özel olmaz ki insanın da bir bütçesi var mecbur artık napalım
momofemir Özel hastaneler o kadar kotu ki…inanin biz hic memnun kalmadik. Ankaranin en unlu oze hastaneletinden biri hemde. 3 doktor deneyimledik. Devlete gectik. O kadar durust calisiyorlwrki. Ozeldeki gibi para derdinde degiller. Tavira birsey diyemem ama cidden devlet doktorlari insana guven veriyor