G_ulusoy Kızlar bu sağlık ocağının verdiği devit gaz yapıor mu ben kullanmaya başladığımdan buyana kızımda gaz sancısı oluyo
03saliha06 G_ulusoy bizde biraz kullandık ondan gazdan cok kabızlık yaptı canım doktorumuza söyledik oda onayladı bazı bebeklerde görülen bir yan etkiymiş pedie d diye bi d vitamini var onu aldık şükür iyileşti
G_ulusoy NaimeYilmaz ama ben kullandım kullanalı çocukta gaz sıkıntısı olmaya başladı ondsn önce öyle bi sıkıntımız yoktu ben öyle fark ettim
Pinardefne Bende ne zman damlayı versen ıkınıyo kıvranıyo cocugum braktım vermiyorum doktorumuzdan başka isticez
NaimeYilmaz Pinardefne o önemli ama uzun sure kullanmamazlık yapmanızı önermeö ben 1 gün vermeyı unutunca cok uzulmustum
Hayriye NaimeYilmaz neye damlatıyorsunuz ben dün aldım sormayı unutmuşum 3damla yazıyo mama verenler mamaya mı ağzına mı direk
G_ulusoy NaimeYilmaz ama biz 1 aylıkken başladık bu damlaya doktorumuz bılgıldak mesafesi yakın dedi bir aylık olunca başlarız dedi bebeğim şuan 34 günlük 4 gündür kıvranıyo verdiğim için oluyo sanırım