Hnd_ylmz Merhaba oğlum 4aylık iki gün önce sünnet ettirdik doktor krem verdi ilk gün çok zorluydu ama şimdi iyi çok şükür ama kafama bişey takıldı kaç saatte bir altını değiştirmemiz gerekiyo yapışmasından korkuyorum doktorumuz bardak yada büyük bez önermedi
MelissaYurtsever Hnd_ylmz biz bardak koymadık krem sürdük hafif bağladık bezini normal değiştirme sürecinde değiştirdik herhangi ekstra bir durum uygulamadık 1-2 güne geçti zaten
Bebegimm1 Hnd_ylmz karton bardak koydum ben doktorumuz da önerdi kremi surup de bardaksız da bagladigim oldu ama krem surdugum gibi çiş yaptiginda kalmiyordu yarım saatte kremi yok oluyordu doktorunuza sorun oncelikle tabi ama ben bardak da rahat ettim beze degdi degmedi derdimiz olmadı hem krem uzun süre kalmış oldu bolgesinde
MutluYaprak Hnd_ylmz geçmiş olsun bizim doktorumuzda bardak yada büyük bez önermedi bezinide kirlendikce değiştirdim sıyırıp krem sürüyorum
Asabi_Bebe Ben hem bardak koydum 1 haftaya kadar hemde doktorun yazdığı kremi sürdüm. Bide kantaron yağı sürdüm ki çabuk iyileştin.bezi de kirlendikçe değiştir.temiz bezi değişmeye ne gerek var
Hnd_ylmz MelissaYurtsever bizimde iki gün oldu çok şükür iyi ama acaba bez çok uzun mu tutuyorum diye düşünüyodum 3 4 saatte bi değiştiriyorum
Hnd_ylmz MutluYaprak canı acıycak diye korkuyorum sıyırmayada acaba az mı sıyırdım çok mu sıyırdım bugun çok az bi kanama oldu inşallah bir once iyileşir bütün bebişler
MutluYaprak Hnd_ylmz inşallah biz doktorumuza resim atıyoruz o bizi yönlendiriyor 5 gün oldu bizim ilk gün ağladı sadece bı dahada aglamadi hatta siyirirken yüz şekline bakıyorum ama umrunda dedil sizde dikkat edin acıyor olsa tepki verir zaten