KoalasMom beyazkelebegim Ballikom, tontiş badem böreğim, çipil göööz, annesinin minik tırtılı ve bunun gibi bir ton dışardan saçma gözüken ama sevmeye başlayınca kendimi frenleyemediğim kelimelerr 😅😅
beyazkelebegim KoalasMom ahahah 😂😂😂😂 bizde öyleyiz haniy başkası bunu duymasın diyorum bazen içimden 😂😂😂
Sssby KoalasMom 😂😂😂aynn evdeki diğer çocuklarım gülüyor anne o ne demek bu ne demek ayy ne bilim seviyorum işte diyorum 😂😂
Hulya-erdem KoalasMom ben de minik tırtılım diye seviyorum herkes benimle dalga geçiyor 😛 ama yerde sürünerek emekleme çabası yok mu ölürümmmmmmmm
Tasbebek_ beyazkelebegim bakıp bakıp ay hele ki doğurdum diye başlayıp evimin huzuru diye sonlandırıp şükür ediyorum 🤣
queens Annesinin kuzusu meleği elma yanaklım fındık burunlum güzel gözlüm kara kafalı kızım Anneeem 😂😂
minnosizmmm beyazkelebegim bal kuşum. Nar tanem nur tanem birtanem. Aşkım, annesi yoluna ölür, papatyam say say bitmiyor o benim herşeyim kısaca iyi ki doğurmuşum minik kuşumu ❤
BirMucizeninAnnesi Balım, Bal Kızım, Ömrüm hanım, Canİçim, Bal yanak, Kurban olduğum, ve daha fazlası..👣🥰❤️
Aysudincaysu beyazkelebegim tükürük köftemm diye seviyorum😂 büyük olanını da çikiletammm ayyy aşklarım benim onlar 😍
Pankek beyazkelebegim Evet çok seviyorum ve oğluma hamileyken çok yedim 😅 Kundak yapıyorduk yeni doğduğunda ondan hep çiğköfte dürümü dedim hala diyorum kaldı yapıştı çocuğa 😄