Belinayss Sedef05 sorun oluşturur tehlike olacak bi durum yok Eğer çıkarmaz isen bebeğin sıkıntıya girer bebek sıkıntıya girerse sende huzursuz olursun zaten bebeklerin tek derdi gaz gazı olmayan bebek mutlu bebektir mutlu bebek mutlu annedir 😊 her beslenme sonrası pit pit gaz çıkar 😊
Twomom Sedef05 gazını kesinlikle çıkartmalısın bebeğim ilk zamanlar rahatca yatıyor gibi geliyordu iki pıt pıt yapıyordum çıkmıyordu bende yatırıyordum geri sonra birikip iyice kıvranıyordu bende artık her emzirmede sırtını ovalayıp pıt pıt vurup çıkmasını bekliyorum şimdi daha rahat bebeğim. 46 günlük olduk
Eda2121 Sedef05 beslendikten sonra hemen cikartirsan daha rahat edersin bu seferde uyursa felan rahatsız olup hemen uyana biliyorlar ben onu çok yaşadım dilim yandı 😂😂
Sedef05 Eda2121 şuan 2 aylık emerken uyuyor gaz cikartirken çıkarınca uyanıyor. Gazini çıkartmayınca sorun yasqmadim. Sadece geceleri cikartmiyorum gazini uykusu acilmasin diye dogru mu yanlış mı bilemedim
Meliketugay Benim bebeğimde47 günlük fakat gaz problemimiz sürekli var artık ne yapacağımı şaşırdım gaz damlası kullaniyorum her beslenmeden sonra çıkarıyorum fakat yinede var geceleri özellikle uykudan uyarıyor bebeğimi çare bulamadim