Balkupum2505 Mrb kızlar oglum 9 aylik uykuya dalana kadar çırpınıyo yani ayaklarini yukari kaldirip indiriyo uyuduktan sonrada yani iyice dalana kadar öyle normal mi? Kafama takildi ya bilgisi olan başina gelen varsa yazarsa cok sevinirim
Kbragzl Balkupum2505 biz de 9 ayligiz tam dediğin gibi eliyle yüzümu boynumu resmen yoluyo bi taraftan sürekli ayaklarini kaldirip kaldirp vuruyo diyorum yedigi bisey mi gaz yaptı acaba bazen uyurken uyanmadan hemen önce yapiyo değişiklerr 😂
Smryna Balkupum2505 10 aylık olucak aynı o yüzden çocuğu sarıp sarmalayip oyle uyutmaya çalışıyorum ☹
Elmadersem Balkupum2505 5 bucuk aylık hep öyle uykuya dalana kadar ayaklarını tutuyor gözlerini ovuşturuyor dönmeye çalışıyor aglıyor uyutmak işkence oldu resmen
Zumra_ Benim kızım 5 ay 18 günlük aynısını yapıyor uykuya dalmakta zorlanıyor yada uyumak istemediği için olabilir
Mybabyboy1 Benim oglum da 6 aylik o da aynısını yapiyo 10 dk falan suruyo bu durum zor daliyo uykuya :/ gaz mi diş mi cozemedim
Balkupum2505 Mybabyboy1 gazimizi çok rahat cikariyoruz biz cok sukur ama dişten olurmu onu bilmiyorum kac zamandir dikkatimi cekiyo sormak istedim bende
Balkupum2505 Elmadersem aynen bizde öyleyiz 😫 özellikle aksam uykusunda daha fena. Çırpinmasi dikkatimi çekti benimde baya baya ayaklarini kaldirip yere vuruyo