NesLyy- YigtnAnnesi Valla benimkine banyoda işlemiyorduu🤦🏻♀️ Bilemiyorum ya dişlerden kaynaklı sanırımm belli bi süre huy ediniyorlar işte bende isyan bayrağımı kaldırıyordum da düzeldi Allahtan darısı sizin başınıza 🙏🏻
NesLyy- YigtnAnnesi Yok 15,5 aylık şuan doğum gününden sonra uykusu aşırı bozuldu anlam veremediğim şekilde 1 ay kadar falan sürdü düzeldii arada bii gece uyanıyor tabi oda olsun o kadar napalım☺️
NesLyy- YigtnAnnesi Dua falan açın dinletin isterseniz YouTube den biz birazda öyle atlattık hemen uykuya dalmıştıı uyur inşallah çok zor valla Allah sabır versin🥺 Uyumayan bebeğe dualar diye videolar var meselaa
Melisada YigtnAnnesi 1 yaş için hep umudum vardı düzelir uykuları diye ama daha kötü oldu 😔18 aylık şuan gece sabaha kadar sürekli uyanıyor defalarca 🤷♀️ Allah bütün annelere sabır versin 🙏
bossbabysmom YigtnAnnesi 14 aylk gün uykusnda sıknti yok ama gece uykusu beni maf ettii.. butun gece memede durmak istyor
bossbabysmom YigtnAnnesi emziren cogu annenin ortak sıkntısı bu.. gece emmesni kesmk istyorm ama bir turlu göze alamiyorum