Almina06 Kızlar bebeğim 10 ay 6 günlük. Ne versem direk yutuyor asla çiğnemiyor tabi bı sure sonra zorlandığı için mama sandalyesinden ayağa kalkıyor. Sizin bebekleriniz çiğnemeye nasıl alıştı, yaptığınız bir şey var mı?
Melisa_c Almina06 şuann benim kızım 8 aylık canım ben kaşar peyniri koparıp veriyorum çiğniyor bu şekilde ilerletti baya
Pamuguum Almina06 bizde 10aylik olduk cignemeden yutsa bile iyi en azindan pütüre alisir diyorum . Pütürlü gelince hemen öğürüp ksuuyor .
Almina06 Melisa_c salatalık veriyorum eline koparıyor ama sert olduğu için öksürüp tukuruyor. Diside var istese çiğner diye düşünüyorum.
Almina06 Pamuguum midesinde sorun olacak diye endişeleniyorum artık damağında ezmiyor bile yumurtayı falan direk yutuyor.🙄
Senaalya Almina06 bnm kizimda oyle cnm direk yutuyor sonradan fark ettim cignemedigi zannediyordum ama aslinda azda olsa çiğniyor yavas yavas alisir Karsinda sende ye cigneyerek ye bakalim bir yazıda gormjstum bir faydasi olur belki
Prensessannesiii Almina06 benim kızımda 19 aylık bazı şeylerde öğürup kusuyor Makarna falan versem çiğniyor İnşallah yerler düzgünce
MugeAtlas Almina06 9 aylığız eğer ağızında eriyen bişey olmazsa öğürüp tükürüyor. Bir de öksürğnce iyice panik yapıyorum. Pütürlü yiyor ama mesela daha hiç omlet ya da pankek yediremedim. Brokolili eline veriyorum bi onu yiyor yarısı yerde yarısı üstünde ama alışsın diye. Böyle nasıl gidicek ben de çok merak ediyorum