Ygtakn Kızlar oğlum 2 ay 24 günlük bi kac gundur cok uyuyor gece baya uyuyor hatta aksam da cok uyuyor gaz gelmezse baya uyyor kaynanam falan cok uyuyor bı sıkıntı var dıyor sızce de öle mi doktora götürsem mi ki
Kuzum2122 Ygtakn bebelerimiz ayni benimkide 2 28 günlük çok çektik uykusuzlugu şu bir hafta oldu gece uyku düzeni bence hiç bir şey yok kimseye bakma
Sinemisssss Ygtakn benimki de 2 ay 5 günlük cnm günde kaç saat uyuyor ki yani benim kızda günde 15-17 arası uyuyor
Ygtakn Mom079 gece uyuyor aksam da saat mesla 8 de yatıyor sabaha kadar acıkknca sglıyor emıyor gerı yatıyor
Alanbebek Ygtakn canm büyüdügü için uyuyor bizde ogleydık sakın kaldırma gecelerı acıkırsa falan kendısı uyanır muhakkak duzenını bozma biz suan 3 bucuk aylıgız aynı duzende gidiyoruz
EslemDilan Ygtakn bence doktora götürmek yerine tadına çıkarmaya bak😂 5 aylık kızım var hicbirzaman uykuyu sevmedi 7/24 ayaktayız neredeyse böyle postlar görünce ah keşkeeee diyorumm😌😔😂
081220 Ygtakn bu gayet çok normal bizde aynı durumdayız 2 ay 20 günlüğüz bizde gündüz ben yanındayken kesintisiz 5 saat uyuyor gece de sabaha kadar ben uyandırmasam bakımını yapmak için uyanmıyor Kaynanalar da bu genetik baya bilgililer(kendilerince) 😒
Beydaa Benim bebeğimde çok uyuyor geceleri .etrafta acıkınca uyanır demeleri bizde olmuyor sanki mıkırdanıyor sadece o zaman da emziriyorum . Bu kadar uyuması normal mi bilmiyorum.
Mavi19 Ygtakn oğlum o aylarda 7 de yatar sabaha kadar uyurdu acikinca uyanırdı gayet normal 11 aylik 8 de Uyor en sağlıklısı bu zaten uyup buyecek şanslı anneleriz masallah en geç 9 da uymalılar büyüme hormani için