Prensesannesi38 Sırt üstü, yüz üstü nasıl uyumayı seviyor bebişler ?? Benimki yüz üstü daha uzun uyuyor ✔️☺️
Butterfly Prensesannesi38 yan yatıyor😁, bazende sırt üstü , yüz üstü yatmak çok zararlıymış öyle yatırtmamaya çalışın☺️
ikiKudurukAnnesi Prensesannesi38 sırt üstü yatıyor ben kafasını yan çeviriyorum o tekrar düz yatıyor kafası düzleşti bu yüzden
Syhnorhn Sırt üstü başı yana yatarak. Ama sağa çok yattığı için kafası sola doğru yamulmuş. Sola çeviriyoruz 2 dk sonra yine sağa döndürmüş. Şimdiye kadar da yüz üstü yatırmadığım için korkuyorum bu şekilde yatırmaya
Butterfly Prensesannesi38 internettden araştırın isterseniz☺️, küçükken ninem anlatırdı derdiki peygamber sırt üstü, mumin sağ tarafına , kafir sol tarafına şeytanda yüz üstü uyurmuş, yüz üstü uyumayalım diye öyle söylemiştir diye umuyorum😊 .
HonKiPonKiDoNiNo Prensesannesi38 Ne kadar eziyetli yatis varsa o sekilde uyuyor 🤦♀️ he birde favorisi koca yatakta dibime kadar girip ensemde, yastigimda uyumaak 🥰
Moci Sol tarafına yüzüstü popo havada düzeltmek ten yoruldm ama kendisi yorulmadi bide çok dağınık yatıyor yatak içinde savaşa girmiş gibi oluyor😅