Glsah55 Dogdu dogali bebegi durmayan anneler varmı yoksa bu durum bizemi özel 34 haftalık kolik bi bebek 16 aylık olduk hala mızmız hala aglak artik cinnet gecrmek uzerym🤦♀️🤦♀️🤦♀️🤦♀️
Pattis Glsah55 mama veriyorsanız kolik maması vermenizi öneririm. Emziriyorsanız sizin yemenize dikkat etmeniz gerekir. Düzenli kullanımda biogaia çok güzel bi damla
EgeveAlyaninannesi Glsah55 17 aylik oldu halen kolikkkk 😂😂😂 alistim artik cani sagolsun kuzucugumun diyorum
Prensim60 Glsah55 aaa ikizimi buldum, benn benn benn 7 aylık bitmedi koliği, huysuzluğu anam adım, çıkıcak burda =)
Prensim60 EgeveAlyaninannesi ayy yine karşılaştık ❤️ bacım benim, bebekte kolik hiç azalma olmadı mı huysuzluğu da 1 yaşında?
Prensim60 Glsah55 bacım kolik miydi? Sezeryan mı doğum bide kaçıncı hafta doğdu, bebiş? 1 yaşında hiç, mi düzelmedi ya?
Glsah55 Prensim60 sezeryan doğdu bnce kolik geçti şuan 16 aylık ama hala.mizmiz sürekli agliyo asla oyuncklryla oynmiyo ve kucaktn inmiyo öyle bebekler gruyorumki bnmkinde sknti var dye korkyrm artk
EgeveAlyaninannesi Prensim60 yok valla simdi uzerine birde dis eklendi daha kotu oldu 9 yasinda abisini surekli isiriyor bir yerde oturtmuyor itekleyip atiyor cokkk cokk daha huysuzz once gene sadece aglardi artik kavgada eder oldu 😏
Prensim60 Glsah55 canın genel anesteziyle mi doğurdun yoksa belden mi? Bide tam kaçıncı hafta doğdu? Son sorum şu hamilelik sitresli,, mi geçti?
Gloria1 Glsah55 kolik ya da sadece gazlı bebekler sonradan düzelmiyor Gazi geçse aglamasi bitse bile etkisi kalıyor bence kendi kendine oyalanabilen eski kolik ya da gazlı bebek görmedim
Prensim60 Gloria1 ya ben gördüm aslında bak, bizim tanıdık 9ay kolik ağlaması çekti şimdi bebeği 1 yaşında falan aşırı uslu