Glsm_0 Selam kızlar.. kızım 1 hafta sonra 4 ayı bitecek bugün vi dudak emme çıkardı 🤷🏻♀️ alt dudağını emiyo sürekli nedendir acaba bi bilgisi olan varmı ? Acaba aç mı diye düşünüyorum ama aç olsa ağlar durmaz yani 🤷🏻♀️
Morfrenk Glsm_0 bayılıyorum dudak emmesine bayılıyorum ☺️ hayıııır kendini keşfediyor bal dudaklar, aç olan çocuk bas bas ağlar dudağını emip napsın garibim 😊 Ama böyle bir şey yok onu gördükçe dişlerimi sıkıyoruuuuum çok tatlııı☺️
sweet_momy Glsm_0 3 aylık benim kızımda acıkınca dudağını emiyor açlık çoğalınca da ağlamaya başlıyor
Dlnilingi Glsm_0 benim bebeğim de 2 ay 21 günlük üç gün önce başladı çenesini ıslatıyor sürekli köpürüyor ağzı,ellerini de emiyor aç herhalde diye düşünüyorum bende ..
Adeviyee Glsm_0 canım benim bebeğimde dilini emiyordu üç buçuk aylık gibi bir iki hafta sonra kendiliğinden bıraktı keşfediyorlar
Glsm_0 Morfrenk aynen çok tatlı oluyolar gerçekten bal dudaklarr 😍 ağlasa bnde aç diye düşüncem ama ağlama yok merak edip yine sormak istedim 😊
Glsm_0 Dlnilingi ellerini emmesini bizde yanlış diye düşünüyorduk ama doktorumuz emsin dedi o ellerini tanıyınca kendiliğinden bırakır ağzına alması dha iyi ağzına götürmemesi sorun olur aslında dedi o yüzden hiç çekmiyorum ağzından ellerini 🤷🏻♀️😊
Benbilmemanam Dlnilingi benim bebegimde 2 ay 10 günlük agzi tukurukten köpük köpük oluyor surekli 😋 bide ellerini ağzına basıyor emiyor :)
Dlnilingi Glsm_0 aynısını bizim Dr söyledi,ama annelik aç herhalde diye düşündürüyor.. bu halleri çok tatlı tabi 🙈
Adeviyee Glsm_0 çok sevimli oluyorlar dudak emerken ama ben de korktum alışkanlık yaparsa diye bıraktı 😊
Dlnilingi Benbilmemanam ya her an’ları çok keyifli hergün yeni bişey keşif ediyorlar😍sağlıkla büyüsünler 🙏🏻
Anec_2020 Glsm_0 yaa benimki de 4 buçuk aylık ve yeni başladık bizde buna özellikle yanında bişey yediğimiz de bebiş bildiğiniz yalanıyor 😂😂
Glsm_0 Anec_2020 aa yakında einizden alcam onları şimdi rahat rahat yeyin diye içinden geçiyor galiba 😃 bizimki henüz elimizi takip ediyo ama yalanma yok 😂