Nehirr2001 Bebeğim bugün beni emmek istemiyor neden olabilr ?39 günlük mamada kullaniyorm (biberonla vermiyorum )
ikicocukluAnne_ Nehirr2001 galiba bazen atak gibi zamanlarda oluyor bizde öyle arada bi öyle yapıyor kasıyor kendini ağlıyor resmen meme de savaş veriyoruz ama sonradan düzeliyor vazgeçmeden emziriyorum gece yatmadan da mama veriyorum bi kere
arassmother Nehirr2001 ben çok yaşadım o sorunu canım halen de yaşıyorum pozisyon değiştir emzirirken uyku arasında vermeye çalış
Gzemx Nehirr2001 canım şırıngayla agzına dök biberon ucunu yadıtgıyor bızde de oldu boyle atlattık memeye kendı gogsunu ver
Bebegimm1 Nehirr2001 belki gazı olabilir gaz oldugunda meme verdiginiz esanasinda istemez ağlar bacaklarini iter
Nehirr2001 ikicocukluAnne_ Aynen gogusume aldiğim anda aglamaya basliyor 😔Umarım sürekli olmaz bu durum
Ygmryldrm Nehirr2001 benimkide 47 gunluk gazi olduğu icin yapiyo banyo yaptir hemen rahatlat sakin mama verme
zeynep_2020 Bazen olabiliyor ayakta pışpışlayarak emzirmeyi deneyin o şekilde alır birde acı yemeyin süte geçmesin
Bebegimm1 Nehirr2001 çıkartamadigi için bu sekilde olmuş olabilir gaz masajı falan yapın kucakta gezdirin belki rahatlar inş