Egemen26 zeyzey14 canım o aylarda öyle yapabiliyorlar ama henüz çok erken en azından 5 aylık olana kadar oturtma bende beş aylıktı oturtmaya başladım
Ranaa zeyzey14 benim bebeğim de 3.5 aylık aynı dediğiniz gibi kucakta oturmak istiyo yatarken sürekli kafa ayaklar havada kalkmaya çabalıyor. Doktorumuza sorduk 5-10 dk arasi oturabilirsiniz dedi kısa sürelerde.
Aysealprsln Bizde 4 aya yeni giridk surkeli oturmak istio yatmak istemio daha erken ama yatinca kalkio evdekiler sürekli oturtuyo😴
MerveeT Biz de 3,5 aylığız hep doğrulmaya çalışıyor, çok araştırdım ama bebek kendini hazır hissediyorsa çok uzun süre olmamak şartıyla arada destekli oturtulabilirmiş , aksi halde gelişimine engel olmuş gibi oluyormuşuz 😊
zeyzey14 Ranaa aynen benimde doktorum 3,5 aylık ufak ufak oturtun dedi kendisi kalkıyor 😀direniyor baya
Adeviyee zeyzey14 canım benim bebeğimde 3 ayına girdi sürekli doğruluyordu oturmaya çalışıyordu ben hiç engellemedim oturtmadım ama kendi doğrulduğunda da engel olmadım şimdi dört buçuk aylık tamamen oturtmuyorum kucağımızda yarım oturuyor ben sormamıştım ama kuzenime kalça çıkıklığı muayenesinde doktor oturtabilirsin demiş
Pcoslubiranne zeyzey14 kucaginizda oturtabilirsiniz.Engellemeyin.doktor istiyorsa engelldme demisti bana.tam 6 aylikken desteksiz oturuyordu oglum.