zdm00 Bebeğim 4 ay 13 günlük sürekli mukuslu kaka yapardı ama bugün ilk kez kanlı gördüm. Süt alerjisi mi var ne yapmam lazım
UrasEgeninAnnesi zdm00 canım hemen bir çocuk doktoruna gitmen lazım. Seni en iyi o yönlendirir. Önemli bir konu nitekim
Ygtakn zdm00 canım salın ol panık yapma ama bebegı bı cocuk doktoruna götürmen lazım kankı kaka pek ıyı olmaz süt alerjısı buyuk bı ıhtımal ona gore dpktr bı yol izletiyor
gly92-asya20 zdm00 bizde de kanlı ve mukuslu kaka vardı. Doktora gittik tabi ben alerji diye düşünüyordum ama bağırsaklarında enfeksiyon oluşmuş. Antibiyotik tedavisi görüyor genel durumu iyi şükür.
irem09 Panik olmayın doktorunuz diyet verir. Gün içinde yediklerini düşün. Süt süt ürünleri, kuruyemiş. Kanlı kaka ben gördüğümde fıstık yemiştim. Saptadıktan sonra geciyor 😊
ikizerkekannesi zdm00 kan ilacından kaynaklı oldunu sanmıyorum yeğenimdede süt alerjisi vardı kanlı kaka ile ortaya çıktı ptesi ilk işiniz doktor olsun en doğru sonuçu doktorda öğrenirsiniz
Organikumos zdm00 bazı kan ilaçları süt ürünü içerir ve süt alerjisi varsa tetiklemiş olabilir. Bence de doktora gitmenizde fayda var.
zdm00 Organikumos süt alerjisi olsa kendini daha once belli etmez mi peki sürekli süt ve süt ürünleri tüketiyorum. Kaşık mamasıda verdim ondan olabilir mi ki
Organikumos zdm00 yani alerji olabilir diyenler olduğundan öyle yazdım zaten alerji olmayabilir kabızlığı varsa ondan da olabilir bir sürü sebebi olabiliyor. En iyisini doktor tespit eder kaşık mamada daha önde bünyesine almadığı bişeyde alerjik reaksiyon göstermiş olabilir.