Mcg Kızlar 3 ay oldu normal doğum yaptım ve sürekli baş dönmesi olmaya başladı sizce neden bilgisi olan yaşayan var mı ?
brnidldfn Mcg emziriyosan yorgun kaliyo olabilirsin uykusuzluk bundan dolayı yeterli beslenme olabilir
Selbal Mcg vücut yorgun düştüğü için olabilir. Gün içinde beslenmek gerek. Ama bebekten bazen unutuluyor.
Mervemerveesk Mcg genel bir kan tahlili verin sağlık ocağında. Belli ki eksik bir şeyler var, doğumdan sonra şart bir tahlil☺️
Mcg Rubab_Mommy kan tahlili yaptırdım yeni herşey çok iyi çıktı sadece kansızlık başlangıcı var dedi doktor 🤷
brnidldfn Mcg ben ilk çocuğumda gündüz çok fazla isim oluyodu bı de benim bünyem biraz zayıftır bı sıkıntı yaşamamak için gece bile bazen ekmek arası bile yiyodum
Rubab_Mommy Mcg havuc elma pancar suyu karštirip ice bilirsin.Bitter cikolatayi sicak suya tukete bilirsin direkt olarak kana gidiyo.
Gamze27 Bende doğum yapalı iki ay oluyor benimde baş dönmem vardi ayni sekilde kan tahlili yaptırdım d vitamini eksikligi çıktı damla verdi doktor bence bi tahlil yaptır cnm sende