neredenbileceksinizz Kızlar çoookk çikolata yedim ve bebeğimin kakası o zamandan beri mukuslu acaba ondan olur mu zaten kolik illa alerji mi olması lazım birde bağırsakları gurul gurul
Ygtakn neredenbileceksinizz canım malesf ki çikolata gaz hapan bi yicekler arasında ben aşırı sevıyorum ama az yıyorum bebekde daha gaza nedn oluyor ve mukuslu kaka grnrlde görulur ama cikolata ile alakalı mı sanmıyorkm
ozgenil-12 neredenbileceksinizz merhaba. Mukuslu kaka direk alerji demek değilmiş. Benin kızımın kakasıda mukuslu geldi bi süre.doktora götürdük.ne enfeksiyon ne de alerji çıktı.doktorumuz olabilir arada merak etmeyin kan görmediğiniz sürece normal dedi.
Woody neredenbileceksinizz arkadaşımın bebeğin de kakao alerjisi vardı Çikolata yememiştir emzirirken bir dönem. Belki öyle bir şeydir
neredenbileceksinizz Woody süt ürünü yeme dedi doktor bebek bu sefer kaka yapmadı 8 gün ben fitil attım anlamadım niye
Swtlna neredenbileceksinizz çok yiyince yapıyor, ben de ilk zamanlar çikolatayla ayakta duruyordum mukuslu kaka yaptı, alerji testine falan da götürdük ama bi şey çıkmadı şükür