Alparslanozge Merhaba hanımlar oğluşum (4 buçuk aylik emziriyorum) geceleri 7 8 kere uyaniyor bazen emiyo bazen sallanmak istiyo uyandiginda, acaba gece uykusuna geçmeden önce kendi sütümü sağip pirinç unuyla karıştırıp yedirsem mı veya farklı bı fikri olan mı ?
mervossssssss Alparslanozge ay canım ay i dert benimki.de 4 ay 7 gunluk mahvolduk yaa. bende tavsiye bekleyeyim
hlyeylul Alparslanozge açlıktan değil atak haftasından lütfen doktor önerisi olmadan bebeğinize 6. Aydan önce ek gıda vermeyin hele gece hiç vermeyin hadi alerji yaptı ki 6. Ayda da tadım yapıyoruz pat diye pirinç unu vermiyoruz bebeğe. Tabi yine de en iyisini siz bilirsiniz
mervossssssss Alparslanozge canim ben de cok yiprandim. demekki atak haftasindan. 4. ay nerdeyse full boyleymis 😑 cocuk tum.gununu oyun halisinda gecirir rahat rahat isimi gucumu yapardim. bazen gunduz de uyku yok. cok huzursuz. boyle degildi. psikolojim bozuldu artik. hep boyle kalacak saniyorum gece bin kere uyandik. emiyor iki dakka emip uyuya kaliyor bes dakka sonra yine uyanıyor. biberondan veriyorm 30 cc iciyo aradan biraz.geciypr yine ıstiyor
Alparslanozge mervossssssss Şikayet etmek istemiyorum ama çok.yiprandim gündüz de sadece ayakta sallarsam uyuyor bırakınca uyaniyor gündüz de bize uyku yok😓
Alparslanozge Deletedmom115 Sanirim tecrubelisiniz çoğu postta yazınızı görüyorum bizim.zaten doğduğundan beri uykularimiz haram sizce ne zaman geçer acaba
cokcocuklu Alparslanozge canim 5bucuk aylik kızım 4 aylıktan beri gece ilk uyuduğunda 2 saat uyuyor sonrasinda saat başı uyaniyor gündüzde ayni dedigin gibi ayaklarimda sallayarak uyutuyorum birakinca uyanıyor bi bucuk ay oldu ne zaman düzelecek bilmiyorum sabırla bekliyorum😔
Deletedmom115 Alparslanozge O bebeğinize göre değişir benim oğlum 7. Ayına kadar bu uyku sorunu sürdü gerçi benim oğlumda uyku sorunu olan bir bebek geceleri sık sık kalkar şuan 9 aylık yeni yeni düzene giriyor uykuları normalde de uyku sorunu varsa etkiler bu durumu
Alparslanozge hlyeylul Öneriniz için teşekkür ederim ama ben 3 aylıktan beri çorba yemeklerin suyundan çay kaşığıyla tattiriyorum zaten çoğuna çok yanlış geliyor ama ben ilerde istahsiz olmasın diye veriyorum çevremde çok var böyle 6 ay hiç bişey vermeyip sonradan yemek istemeyen çocuklar o yüzden korkuyorum
Alparslanozge Deletedmom115 Oğlum doğuştan uykusuz ve huysuz sanırım kimileri huysuz bebekler 6 aydan sonra düzelir diyorlar inşallah öyle olur 😊
MomTubamom mervossssssss aynıbenianlatmışsınız 4 ay 10 günlük iki dakka emiyo dalıyo 5 dakka sonra yine istiyo ağlıyo ne zaman geçer acaba ve cuma günü aşımız var ya daha kötü olursa
Zeyyy Alparslanozge açlıktan olduğunu sanmıyorum pirinç falan erken daha benim kizim diş dönemi çok sık uyaniyo hoş hala sık uyaniyo 8 ay oldu 1 hafta gece 2 kez uyanırsa 1 hafta 10 kez uyaniyo gündüz uykusu zaten hiç yok gibi😭ac olsa durmaz zaten ataktır diş sıkıntısıdır
Alparslanozge Zeyyy Ay ne bileyim yaa eşim de uykusu ağır hiç bakmaz gündüz de annem geliyor ama ev işi yemek derken hiç uyuyamıyorum çözüm arıyorum kendi çapımda işte 🤦
Deletedmom324 Alparslanozge bebeklerin sindirim sistemi 6 aydan once tamamlanmadıgı için ek gıda önermezler ya hani. Siz cook erken baslamıssınız. Belkı bu sebeple huysuz huzursuz. Hani ben bagırsak vs baktırın derim. Tabi yine siz bilirsiniz
Kubra34 Alparslanozge Tadım yapmanızı anlıyorum (ben hiç yapmamıştım ek gıda da bir sıkıntı yaşamadım) fakat çorba suları dediğiniz salça ve tuz-baharattan ibaret nacizane tavsiyem tadım yaptırıyorsanız da daha yarar saglayan besleyici şeylerle yaptırın🙂
Alparslanozge Deletedmom324 Doğduğundan beri huysuz bı bebek kaç tane hastane gezdim hiç birşeyi yok gazı hariç
Zeyyy Alparslanozge benim eşim 8aydir bi kez kalkmadı evde tekim sabah 6 buçukta kalkıyoruz gündüz bugu n sadece sabahb20dk uyudu sen hesap et 😢 artık duyarsizlastim uykuya karşı
Papatyam Alparslanozge 5. Ay da başladı 8 ay 20 günlük hala devam ediyor gece sık uyanması. Kanayan yarama tuz bastınız vallahi 😴 yatmadan yarım saat önce muhallebi yediriyor um üstüne emiyor ama niye uyanıyor bilmiyorum. Saat başı yat kalk yat kalk maf oldum