Gamzegunes Kızım 5 aylık dişleri kaşınıyor fakat köpek dişleri kabarmış beyazlık var tavşan dişlerinde de hafif kabarıklık var acaba ilk köpek dişlerimi patlıcak teredütte kaldım başına böyle bir olay gelen anneler var mı korkmalımıyım?
Zelisblt Gamzegunes bebekten bebeğe göre değişiyor ilk hangisiin çıkacağı, endişe wdilck bi durum değil sanki :)
Pnnr Gamzegunes Başıma birkaç gün önce geldi 11 aylik ve alt cenede 1 köpek dişi çıkarıyor ve ilk dişi şaştım kaldim bide en zor köpek dişleri çıkarmış herşeyi ilginç çocuğum bu işi de ilginç oldu 😂
Vanilya Gamzegunes Hepsi şişti ilk orta iki dişler çıktı. Şişik kaldı. Sonra köpek diş çıktı üst. Alt ta iki aydır şiş çıkmadı
Defnemm22 Gamzegunes hayır bu sadece köpek dişi için geçerli değil ilk çıkan diş ilk çürüyen olur genelde mantıken böyledir ama çürüyecek diye bişeyde yok kaç aylık? 1 yaşından itibaren fırçalamaya başlayın aslında 3 yaşında tamamen başlamak gerekir ama alışkanlık kazanması için ben 1 yaşında başladım
minnakbaby Gamzegunes size sunu soyleyeyim bizde kopek dislerinin patlamasi 3 4 ayi buldu o kadar zor cikti ki anlatamam 😁