_BirAnne Memnunmusunuz %80 çocuğu uyutması kanıtlanmış ama okadar parayı boşa vermek de istemem bebeğim sadece memede uyuyor bazen misafir geliyor huzursuz oluyor telefonu hep başının oraya koymakta istemiyorum
Gunsss _BirAnne bende alalı bir hafta oldu. Oğlum 5 aylık telefondan beyaz gürültü açıyordum sakinleşiyordu hemen daha budizz de o etkiyi görmedik sabırla deneyeceğim
Gaaak _BirAnne Ben hamileyken almıştım ama sesi çok az ve bir süre sonra kısa kısa çalıp kapanmaya başladığı için telefondan beyaz gürültü ile ilerledik. Sonrasında onu da bıraktık zaten. Ben uyutma açısından bi faydasını görmedim.
Polttuba _BirAnne biz bebeğimiz uç aylıkken aldık hala kullanıyoruz içinden sadece süpürge sesi ile uyuyor ama bizim bebeğimizde çok etkili oldu. İndirimleri de takip et istersen 140 TL ye kadar düştüğünü gördüm
Simiyy aysegulsuerdem ya bende alcam ama yıkandıktan sonra ses aparatı içine girmiyor geri kenara koyuyoz diyorlar tabi bu çok büyük bi sorun değil ama ses kalitesi falan iyi mi
aysegulsuerdem _BirAnne 1 aydır kullanıyorum 5 dakika içinde uyuyor. Ama tabi mantıklı düşünelim mızmızlanan hiç bir bebek o sese aldırış etmez. Sakinleştirir yatırdığımda hemen uyutuyor
_BirAnne aysegulsuerdem aynen öyle zaten bana olan ihtiyacını karşılayıp uykuya geçiş esnasında kullanıcam