Tugbakivanc Kullanıp memnun kaldığınız model varsa paylaşabilir misiniz? 2000-3000 arası bakıyorum ayrıca nereden aldınız güvenli satıcı da önemli benim için.
dertlikerkenez Tugbakivanc kesinlikle distribütör garantili alın, ben çok pişmanım basıma gelenlerden sonra. Vacuum mop pro kullanıyorum. 3160 TL ye almıştım. Makinadan memnunum ancak şimdi roborock s6 püre aynı fiyata. Hiç düşünmez onu alırdım. Annemde var benimki yanında hiç kalıyor.
Merida1 Tugbakivanc mi essential 2 in 1 kullanıyorum Trendyoldan almıştım haritalama özelliği yok geri kalanı aynı diğerleriyle ben oda oda çalıştırıyorum temizliğinden oldukça memnunum günlük hayatımda çok kolaylık🎈
SweetPaw Minielf merhaba bu ara bunları araştırıyorum bende roborock ve anker arasında gidip geliyorum haritalama özelliği var mı acaba ? dertlikerkenez mop özelliği ve haritalama özelliği var mı annenizdekinin?
Minielf Anker g10 hibrit aldım trentyoldan , garantisi var 2.300 e aldım cok memnunum mob özelligi var. Koltuklarımın altı kısa olduğundan sadece bu markanınki 7.2 cm yüksekligi o yuzden bu markayı sectim iyikide sectim. Xiomi yüksekligi hep 8.5 fln
Tugbakivanc Minielf bir bakayım modele. Haritalama özelliği var mı? Çekimi falan memnunsunuz anladığım kadarıyla
Merida1 Tugbakivanc oda oda makineyi yerleştirip kapatıyorum kapıyı, ilerlemesi güzel temizlenmedik yer bırakmıyor işini bitirince bir de sadece köşeleri alıyor
Deletedmom5284 Tugbakivanc Xiaomi viomi v2 pro 3500₺ ama Xiaomi vacuum mop bakabilirsin uygun fiyatlı
Sevgilimmm Tugbakivanc anker 11s kullaniyorum aslında çok memnunum. Ama evim yaklaşık 130 metrekare. Çalışmadan önce sorun yoktu ama şimdi çalıştığım için silen modelinden almak istiyorum, vaktim kalmiyor yoksa 🥴
Tugbakivanc Sevgilimmm fiyatını da öğrenebilir miyim acaba? Ben kendim için düşünmüyorum da çevremde ikinci el bakan var da onun için sordum.
Sevgilimmm Tugbakivanc 1250 düşünuyorum ben. Tam bir sene olacak alalı. Hepsiburada dan almıştı eşim, faturası kutusu var. Yedek parçaları da hiç kullanılmadı . Bir sorunu yok , öyle her gün kullanmaya vaktim de olmadı. Temiz yani
melis_duru Tugbakivanc xiaomi viomi v3 kullanıyorum, hatta şuan ben uzanıyorum o çalışıyor 😄 1 hafta oldu alalı, memnunum, silme özelliği de var, haritalaması var. Söylediğiniz fiyat aralığında değil ama, 4000 tl’ye aldık
melis_duru Tugbakivanc teşekkür ederim 😊 bir akrabamda xiaomi mop pro var, o da çok memnun, daha uygun fiyatlı, ona da bir bakın bence
Bugrababy Tugbakivanc hepsiburada dan aldım xiaomi mop 1c modeli. Harika birşey kesinlikle almalısın. Bunların birde prolari var fakat büyük olduğu için biz 1c yi tercih ettik. Bütün mobilyaları iyiki ayaklı almışım diyorum. Çok rahat giriyor. Birtane Toz kalmıyor.