Meryemmemis Ocean D3 damlası kullanıyorduk sağlık ocağı kan ilacı verdi onu kullanmak istemediğim için ocean microfer aldırdım eşime ama eczacıya sormayı unutmus kullanan varmı? İkisini aynı anda mı verıcem kac damla veriyorsunuz bide günün belli bi saatinde mi
Mlkmhrrm Meryemmemis eczaneye sormuş eşim 10 dk ara ile verebilirsiniz demiş öyle yapıyorum bende microfer ilk hafta 5 damla ikinci haftadan itibaren 1 damla şeklinde aç demişler d vitamini de 1 fıs
Cansumommy Meryemmemis kan ilacı kırmızı olan, günde bebek kaç kiloysa o kadar damla olacak. 8 kiloysa 8 damla mesela. mamasından 2 saat önce ya da sonra verin.
GameOver Meryemmemis ikisinide kullanıyorum vitamini sabah 10.30 gibi bir fıs seklinde veriyorum kan ilacını 12.30 veriyorum kilosu kadar damlatıyorum
Emineyunus_Kurt Meryemmemis d vitamini olandan kullaniyoruz ogluma 1 yasinda 1fis veriyorum ben doktora sormustum oda 1 fis demisti bebeginiz kac aylik
Mlkmhrrm Mlkmhrrm 1 damla yazmışım 0 silinmiş microfer ikinci hafta itibari ile 10 damla veriliyormuş doktorlar öyle öneriyor muş eczacı öyle söylemiş
Mlkmhrrm Meryemmemis 4 ay 8 günlük oldu 6900 kg bu damlaya özgü galiba 10 damla yoksa hemşire 4 damla demişti