mlsmrtgl Bebeğim 35 günlük. Vücudunda yer yer kızarıklıklar var. Kaçtır doktora götürüyorum normal deyip gönderiyor ama bebeğim aşırı huysuz.
HilalGokalp mlsmrtgl benim ki daha beterdi yüzünün her yeri doluydu. Doktor bi krem verdi 2 günde geçti ama kremi 5 günden fazla kullanma zararlı demişti
Ebruuuuuu mlsmrtgl Benim kızımın yüzünde olmuştu böyle daha 1 aylık falandı, doktor sıcaktan dedi. Kendi kıyafetinizden sadece bir kat fazla giydirin dedi öyle yapınca geçti
Aycan5454 mlsmrtgl aynı benim bebeğimde var böyleydi daha sonra sivilcelenme gibi oldu meğerse bebeğim uyuz olmuş 🙄🙄
Sirius-10 Hosgeldin bizim de bunun gibi alerjimiz var zaten ama doktor egzama değil bu dedi bazen kendi ağız suyundan vs de olabilir dedi
Merve1310 Benim bebegimde de olmuştu alerji bence hiç dikkat ettiniz mi yiyecek Yediginiz zaman kızarıyor mu bi deneyin sırayla hipokort diye krem vermişti 2 günde geçti 5 günden fazla kullanmayın dedi bence başka bir doktora götürün
SertapHilal Alerjiye benziyor, 1 hafta diyet süt, süt ürünleri ve yumurta yeme. Eğer azalma olursa alerli olup olmadığını anlarsın
Dghn0elf mlsmrtgl alerjiye benziyor bebeğimin de yüzünde ve vücudunda bu şekilde kabarcıklar ve ağır pişik vardı
Bireylulmeselesi02 mlsmrtgl benim oğlum da oldu ve yumurtanın akına karşı alarejisi çıktı isterseniz bir kaç gün yemeyin belki ondan olmuştur içinde yumurta olan şeyleri bile yemiyordum sizinde belki öyledir canım keser kesmez hemen kendini belli eder zaten
mlsmrtgl Bireylulmeselesi02 keseyim hemen doktor bse yok deyince bende önemli değildir diye düşündüm ama gün geçtikçe sıçrıyor
Bireylulmeselesi02 mlsmrtgl doktolar daha iyi bilir ama bana alerji gibi geldi yumurta domates çilek vs en çok alerji yapan şeyler… işin kötüsü bebişte kaşıntı yapıyor ve daha çok hıysuz oluyor.Bebeğiniz için deneyin bence denemekten zarar gelmez 🤗
MotherQueen Egzama olmuş canım başka doktora götür kortizonlu krem vericek 4-5 güne epey sönüyor kullanınca.
mlsmrtgl Bireylulmeselesi02 benimde yumurtaya alerjim var aslında ama beni rahatsız etmiyor. Bebeğim çok huysuzlanıyor özellikle her cumartesi.
Bireylulmeselesi02 mlsmrtgl doğrudur benim oğlumda çıkto ve çok şükür geçti belki sizin bebeşinizin başka şeye alerjisi vardır ha inşallah yoktur genellikle en çok yumurta çıkıyor. Genellikle bazı bebeklerin sindirim sistemi gelişmediği iöin onlarda alerji görülme olasılığı daha yüksek zamanla geliştikçe zaten geçiyor alerji canım🤗
Cnresr mlsmrtgl doktor kontrol ü haricinde diyet yapmanızı önermem eğer alerjisi yoksa boşuna vitaminden siz de bebekte mahrum kalmış olacaksanız huysuzluk alerji için tek etken değil mukus kakada kan yüzde döküntü (sivilce şeklinde değil sizdeki sivilce gibi ) huzursuzluk sürekli ishal bunlar alerji belirtileri gözlemleyin özellikle kakada kan varsa doktorunuza danışp diyet uygulayın
Cnresr Yenidoğan döneminde gözüken normal bir durum 👍 foto dan gördüğüm kadarı ile. Ya püstuler melenozis yada eritem. Cilt bulguları içinde en sık gözüken ve tamamen temiz bir durum. Kaybolur ve farklı yerlerde çıkar ama önemli olan bir başı vardır ve beyazimsidir. Allerji durumunda baş vermez lezyon. Sivilce gibi değildir doktorunuz haklı normal görünüyor geçecek ☺️