elifk_4646 Seyma_52 Erzurum da oturuyorum eğer müsaitseniz yarın iş çıkışı gelip alabilirim saat 1 de işten çıkıyorum
Zeynep2727 Seyma_52 canım en azından vermiceksende yazabilirsin senin yaptığın çok kaba bir davranış ben cevap bekliyorum alana hayırlı olsun
Seyma_52 Zeynep2727 canım eşim satmama izin vermiyor onu ikna etmeye çalışıyorum. Niye kabalık yapayım
Seyma_52 Zeynep2727 açık konuşacağım canım fiyatını az söylediğimi düşünüyor ben daha iyi bir fiyata satarım dedi sanırım kendi satacak şu an 200 TL imiş. Benim bebeğimde gerçekten hiç kullanmadı diye bilirim.
Zeynep2727 Seyma_52 canım dedigim gibi bütçeme uygun değil 90 lira verebilirim ve kargo ucretide var üzgünüm 😔😔😔😔
Seyma_52 Zeynep2727 tabi ki canım öyle, ben sadece cvplamak istedim ☺️ İnşallah daha güzelleri olur sizin için
elifk_4646 Seyma_52 tamam nerde eviniz yada burdan numaranı ver bu uygulamayı pek bilmiyorum ben bakıp alabiliri 110 TL ye
Seyma_52 elifk_4646 çatta oturuyorum kesin alıcı iseniz getirebilirim şehir içine, memurum düşünürseniz en uygun zamanda getirebilirim
elifk_4646 Seyma_52 Şeyma hanım ekbayazit_yuce İnstagram dan beni bulursanız ordan daha rahat iletişim kurabiliriz