Merhaba sevgili anneler. 4.5 aylık kız bebeğim doğumdan kısa bir süre sonra çok gürültülü fışkırtarak kaka yapmaya başlamıştı. Doktora götürdüğümüzde bu durumdan bahsettım bana kilo alımı normal oyle olmasaydı laktoz ıntoleransından şüphelenebilirdim demişti. Tabi o gunden sonra bu ıkı kelime benım aklımda kaldı surekli araştırdım acaba olabilir mi dedim. Bu sure içinde kakası mukuslu olmaya başladı memede beş dakikadan fazla durmayan bir bebekti hep fakat doyuyor mu doymuyor mu neden bu kadar az emiyor kakasında neden mukus var diye diye kendimi yiyip bitirirken bir de ne olsun kakasında kan görmeye başladım hemen kaka tahlılı verdik birkaç enfeksiyon sordurtmuş doktor sukur onlar negatif gizli kan pozitif çıkınca sut urunlerini kes ondandır dedi. Uç hafta dıyet yap uç hafta sonra dıyeti açtıracağım dedi. Uç hafta dolmak uzere mukus devam fakat kan gormuyorum. Uzun uzun anlattım aslında sormak istediğim şuydu burda okuduğum kadarıyla annelerin dıyeti aylarca suruyor bana uç haftada doktorun diyet açtırması normal bi durum mu acaba. Doktor biraz hafife mi alıyor yoksa kanlı kaka dışında belirtimiz olmadığı için alerjısı hafif mi seyrediyor sizce??