Uraz58 Kızlar oğlum şuan 2500 kg çarşamba günü allahın izniyle evine geliyor,ama küçük olduğu için nasıl bakacağım ne yapacağım bilemiyorum ilk bebeğim. Fikirlerinizi ve tecrübelerinizi aktarırmısınız acaba😍
Sultanas Uraz58 bakamiyacak korkacak hiç bir şeyi yok benim kizim da küçüktü hastaneden çıktığında 1900 grm di o kadar hızlı büyüyecek ki inanamiyacaksin her anın tadını çıkar sen annesin ve en güzel şekilde bakacasin emin ol♥️
Cheddar Uraz58 yabancı kişileri almayın eve öpülmesine izin vermeyin. Her emzirmeden sonra ağız temizliği yapın pamuk ve temiz su ile pamukçuk olmaması için. Evinizde temiz olsun sorun olmaz. Bi anda büyüyolar zaten 😊 sağlıkla büyüsün evladınız 🌼
Uraz58 Sultanas yaa çok teşekkür ederim yüreği güzel anne♥️ Hastaneye falan götürürken neyde götürdünüz acaba pusetle rahat edebilirlermi
Sultanas Uraz58 niye edemesin zaten sana kavuştuğu için her türlü rahat edecek emin ol orada senden uzakta ona daha zordu ben pusetle çıkardım ama içinden nasıl rahat eder diye düşünüyorsan öyle götür
RukiyeEce Bir prematüre annesi olarak vereceğim tek tavsiye uzun bir süre hiç kimseyle görüşme mikroplara karşı çok savunmasızlar.Benım kızım 15 gün kaldı çıkarttık 1 ay kımseyle görüşmedik eşimin ailesi görmek istediler o görüşme kızımın tekrar yoğun bakıma yatmasına neden oldu.Bronşit oldu ciğerlerine indi.Herkes yanlış anlasın isterse kimseyi takma senin canın orda yatarken hastanede saatlerce beklerken damar yolu açılırken bebeğin çığlığını duyarken herkes keyfinde oluyor.
bicirik Uraz58 hijyene çok çok dikkat edin kimseyle görüşmeyin. Bende çom korkmuştum kızım çom küçük bakamam diye 2 kiloydu hemşire bana dediki başka çocuğun varmı dedi yok dedim ee sen büyük çocuğa bakmamışsınki hiç bu sana niye küçük geliyor dedi☺️ O beni çok rahatlatmıştı. Sizde öyle düşünün çok çabuk büyüyorlar zaten🌼
Daphnemom Biz de o civarlarda hastaneden taburcu olduk, sık sık emzirin. Bol bol ten teması, yabancılarla haşır neşir olmasın. Biz 3 aylık olcaz daha yeni yeni aile üyeleri temas ediyo ☺️