Annecik60 Merhaba hanımlar. Benim 2 aylık bebeğim doğduğundan beri tek göğüs emiyo diğerini çok zorladm ama istemiyo ben de zamanla ihmal edip tek emzirdim şimdi haliyle süt azaldı o tarafta. Eğer devam etmezse tamamen biter mi biterse ileriki zamanlarda tek göğüs ile doyar mı ne yapmalıyım
hzlssmoom Annecik60 yapmanız gereken bebeğiniz göğsünüzü kabul edene kadar sağıp vermek. Ben öyle yaptım. Sol.gogsumu emmedi 5 ay kızım sağdım verdim gece gündüz sağ göğsümu aktif olarak emiyordu . 5 aydan sonra emmeye başladı çok şükür şuan 11 aylık
Kermit Annecik60 benim 6 aylik sag gogsumu emmek istemedi uykudan uyanırken gece hep onu verdim gunduz emmedi zamanlarda hep sagdim
BeybininAnasi Annecik60 olur. Benim sağ meme ucum yoktu tutturamıyordum başta. Her seferinde ilk önce sağı verdim, sürekli sağdım ve arttı çok şükür. Şimdi ikisini de aynı emziriyorum. Muhakkak sağın. Tek meme yetmez, emzirmezseniz tamamen kesilir
hzlssmoom Annecik60 diğeri kadar olmasa da yinede aktif hale gelecektir . Ama sürekli sağım yapmaniz lazım ben bebeğim emer gibi sağım yaptım . 1 buçuk 2 saate bir