Asya2703 Bebeğim 11 aylık ve herşeye alerjisi var tahıllar kuruyemişler özellikle yumurta sarısına bile 😣 çocuğa ne yedireceğimi şaşırdım. 3 öğün pirinçunu muhallebi bir öğün sebze çorbası veriyorum. Aralardada meyveler ama muz bir türlü yemiyor hatta dün muzlu muhallebi yaptım bi kaç saat sonra şiddetli kusmayla karşılaştım. Bide b12 damlası vardı onu damlatmıştık. Hangisi alerji yaptı bilmiyorum ama bana allah rızası için yardımcı olun bebeğime gün içerisinde neler yedirebilirim 😔😭
denizsn Asya2703 ya pek bilgim yok ama üstte kalsın diye yazıyorum bizimse yumurta sarısı alerjimiz var . Siz alerji olduğunu nasıl anladınız kusma olmadı ama vücudunda bazı yerlerde kabuklu,kırmızı,çay kaşığı büyüklüğünde Bikaç yerde lekeler oldu..
Ceya Asya2703 muz alerjiden bir meyve bişey ile karıştırmadan deneyin derim ben eğer alerjisi yok ise, kahvaltıda avakado muz güzel bir ikili oluyor
Alerjikkoala Asya2703 Benim oğlum normalde pütürlü yiyen bi bebek ama muz verirken pütürlü olduğunda öğürüp kusar. Çok iyi ezdiğimde ise yer. Belki böyle deneyebilirsiniz.
Gaaak Asya2703 Benim bebeğimin de muza alerjisi var. Tadımın 3. gününde kakada kan ile belirti vermişti
Asya2703 denizsn geceleri kusarak uyanınca çocuk doktoruna gittik kan tahlilinde çok alerjik olduğu çıktı alerji doktoruna götürdük ordada deri testinde hepsi çıktı 😔
Sirius-10 Benim bebeğimin muza alerjisi var ben yediğim zaman çok kusuyor ona vermiyorum henüz zaten.. bence muz yapmıştır alerjik bi besin çünkü
Alerjikkoala Asya2703 Üzülmeyin inşallah bunlar geçici şeyler. 1 yaşına az kalmış daha farklı meyveler denersiniz çilek kivi gibi. Hem baharla birlikte meyve çeşidi de artacak. Rabbim sağlık versin kuzunuza
huzunkovankusu Asya2703 canım önce çok geçmiş olsun. Muz alerjen ne yazık ki bizim de muz alerjimiz var. Test yaptırdınız mı hiç?
Asya2703 huzunkovankusu yaptırdık ama muzla ilgili bişey çıkmadı yumurta kuruyemişler ve tahıl ürünleri 😣 ve hiç birşeyi yemeyen bir bebeğim var ağzına pütürlü bişey gelince huylanıyor ve öğürüyor
huzunkovankusu Asya2703 Geçmiş olsun çok zor. Testte çıkmasa da alerji yapabiliyor bazı yiyecekler bilginiz olsun. Bizde de inek sütü alerjisi yok. Testte de yok. Yoğurda da bakıldı yok. Ama yoğurt yiyince kusuyor ve vücudu kabarıyor 😔 Zor Allah yardımcımız olsun..