LilyaBn Merhaba annelerim🌸 Benim kızım 11 buçuk aylık. Pipetli bardak aldım dün, öğretmeye çalışıyorum ama başarılı olamadım henüz. Sizler nasıl öğrettiniz pipetle bir şeyler içirmeye?
nursocum LilyaBn ben tam emziği ağzına vercekken çektim o anda su gelince alıştı içmeye 9 aydan beri sulukla içiyor ☺️
BeybininAnasi LilyaBn pipetin ucuna su koydum. Ağzına koyunca da pipeti sıktım. Böylece ordan sı geldiğini anlamış oldu
LilyaBn nursocum güzel taktikmiş👏 Benim kızım emzik emmiyor malesef ama emzik kullanan bebiş anneleri deneyebilir☺️
eslemsiii LilyaBn ben verdiğimde direk aldı kendi kendine nasıl yaptı bilmiyorum emme refleksinden sanırım. nursocum adastra BeybininAnasi Mom299 Ygtek hangi marka suluğu kullanıyorsunuz eşim nuby almış kızım pipetinin silikonunu ısırıp kopardı ve bu marka parça satmıyor yeni suluk almam lazım hangisinden memnunsunuz 🤗
Mom299 LilyaBn 7 aylık ve pipetli bardakla su içiyor benim.minigim asla biberon lardan içmiyor ya notmal bardak olucak yada pipetli baedak tasıyorum yanımda bir yere giderken bile
Mom31 LilyaBn Meyvesuyu kutusuna su koydum. O ağzında pipeti tutarken ben kutuyu sıktırdım o şekilde alıştı
DefneCeydak LilyaBn youtubede bebeklere pipetle icmeyi öğretmek yazın, ilk çikan videoya bakın, ben ordan görüp öğrettim, başka türlü olmadiydi , çabucak alışır sizinkide ins. Kolay gelsin 🤗
Sandall_ LilyaBn benim oğlum bir yaşında içmeye başladı ozamanlar benim oğlumda içmiyordu bir yasni bekleyin
LilyaBn Sandall_ Ben aslında pipetli bardağı 1yaşında vermeyi düşünüyordum ama dün bardak gelince yıkayıp su doldurdum yavaş yavaş alışsın diye de vereyim dedim. Beceremeyince de🙈sizlere sorayım dedim🌸
bjkbb LilyaBn Bizde 8. Aydan beri sulukla içiyoruz kendi öğrenmisti ama YouTube bununla ilgili video vardı bakın isterseniz
Saripapatyammm LilyaBn Kendinden pipetli bardagi ilk verisimde cekti icti. Ama göz kontrolumde tutmazsam normal bardak gibi kaldirip ustune döküyor 😀 16 ay 19 gunluk 4 aydir filan bardakla iciyor