Ezel Kızım 4 aylık oldu sağlık ocağı vegafefon damlasını verdi ama onu kullanmak istemiyorum. İçeriği temiz olan onerebileceginiz kan damlası var mı ?
KuzucukEfehan Ezel Bende aynı sizin gibi oğluma kullanmak istemedim doktorumuz sidefer i önerdi onu kullanıyorum 2 aydır tavsiye ederim.
Alpim Ezel aynisini kullandn kabız yaptı diye biraktm onu. bnce bi doktora sor bnde kontrole gittigimde sorcam yanls bisi kullanms olmayalm
KuzucukEfehan Ezel valla tatlım hepsi aynı ama sen bilirsin ınstagramda mühendisinoğlu sayfası var orayı takip et orda içeriği temiz olan kullana bileceğin ürünleri belirtiyorlar bi göz at istersen o sayfaya.
Ezel KuzucukEfehan sideferi nasıl kullandınız damla olarak acaba ben anlayamadım şişeyi açtım ama damla şeklinde olarak değildi yanında toz ve anlamadıgim bı aparat var nasıl kullanabilirim 🤔
KuzucukEfehan Ezel tozu dişesin içine koyun iyice çalkalayın yanın daki aparatta çekip onun la kasığa 5 damla damlatıyorsunuz ayrı arkadaşım biri kabız yaptı demişte benim bebegim de öyle birşey olmadı her bebek bir değil.