BirAnneBirBebekkkKk Bebeginiz kucukken yeniden hamile kaldiniz mi bebeğiniz kac aylikti nasil bi surecti adetim gecikti suan deli gibi onu düşünüyorum bebegim henuz 6 aylik :(
MerveAkty BirAnneBirBebekkkKk Kizim 7 buçuk aylık bende 18+3hamileyim bakalım büyük bi tempo bekliyor bizi 😁
Deletedmom5447 BirAnneBirBebekkkKk ust uste bebegi olan cok kisi var. Zor bi durum. Hakkınızda hayırlısı olsun
Tuba BirAnneBirBebekkkKk 10 aylıkken hamile kalmıştım şuan küçüğü 6 aylık büyüğü de yeni 2 yaşına girdi. Oğlum 11 aylıkken yürümeye başlamıştı o baya rahatlattıydı beni hamilelikte☺️
BirAnneBirBebekkkKk MerveAkty maşallah rabbim yardımcımz olsun bende hamileysem kesinlikle buyuk konusmamk gerek rabbim verdigi zaman oluyormus
BirAnneBirBebekkkKk Deletedmom5447 kesinlikle zor bi durum korkuyorum bende varsa diye adetim 3 gün geçti test yaptım negatif ama bakalim
MerveAkty BirAnneBirBebekkkKk kesinlikle ilk bebeğimde 6 7 ay olmamıştı sonra peşpeşe oldu 😊 ya tarih yazıcaz yada tarih olucaz🤣
BirAnneBirBebekkkKk Deletedmom5447 3 gün gecikti adetim daha neden gelmedi anlamadım agrım 1 haftadır var
MerveAkty BirAnneBirBebekkkKk geri çekilme ve prezervatifle korunuyoduk daha doğrusu korunduk zannettik galiba.