tekgamzelimm Kızlar, 6 aylık kızımın damaklari çok kaşınıyo galiba ağrı da yapıyo. Çok huzursuz uyumak istemiyo gece 11 de uyudu Sabah 5 te uyandı. Ne önerirsiniz lütfen yardımcı olun doktora götürdük hicbisey vermedi
BirVeraAnnesi35 tekgamzelimm jel kullanmayın toz olanları tercih edin tetagil alabilirsiniz çok işe yarıyor
Miniminnak22 Zeytinyağı karanfil ve sarımsak karışımı kullandık başta O yetersiz gelince Tetagil diye bi toz kullandık Bakabilirsin canım biz faydasını gördük
Miniminnak22 Bazen diş etleri şişmiş oluyo ellerini ağzına götürünce bile ağlıyo Parol veriyorum öyle zamanlarda
Prensim60 BirVeraAnnesi35 canım tetagil veriyorum ve anında diliyle emiyor nasıl veriyosun sen elinle mi sürüyosun
BirVeraAnnesi35 Prensim60 yok bende hiç müdahele etmiyorum diline döküyorum o yayılıyor zaten ama içinize sinmiyorsa parmağınızla yapabilirsiniz çıkan dişin yerine
Ikizzannesi20 tekgamzelimm ben ikizlerim için dış jeli kullanmıyorum . Geceleri huysuzlasinca parola şurubu veriyorum gunduzlerim ise soğuk kompleks yapıyorum dış kasiyicilariya yada taze soğan pırasa veriyorum .
3children1mom tekgamzelimm Papatya yağı canım ondan sür Bu diş jelleri sağlıklı değil die biliyorum büyük kızımda bilmeden bir kaç kez kullandım adını unuttum mordu dışı Dış fırçası var parmagina takip silikon gibi sürtüyorsun
Fatma8988 tekgamzelimm herkes tetagili önermiş bende onu sipariş verdim.. cok gecmiş olsun en az sancıyla çıksın tüm dişler🌸