Asell9 canım, tamamen kendi fikrimi ileticem sana. Her iki model de özellikle baby plus iyi bir seçim olmaz bebek için 360 derece dönüyor olması seni cezbetmesin önemli olan bebeğin güvenliği ve konforu. Adak testlerine bakabilirsin özellikle tam net hatırlamıyorum bu koltuklar adak tan geçmişleri mi. Bebeğin kaç aylık kaç kg bilmiyorum ama her iki model de 36 kg olanlardan bakmışsın . Sanırım bir kere alayım daha almam diye düşündün fakat hiç de öyle olmuyor . 9-18 bakmanı öneririm eğer ki bebeğin 6 aydan büyük 2 yaşından küçükse. Benim de kızım var 1 yaşında benim tercihim de senin baktığın modeller gibi izofixli fakat marka olarak besafe izi comfort x3 isofix modeli. Fiyat olarak pahalı ama İnan 2. Elini alarak senin söylediğin o iki markadan çok ama çok daha kaliteli ve en en en önemlisi güvenlik açısından en iyisi. Bende ikinci el aldım cnm bu arada kılıflarını yıkadım kullanıyorum. Ama dersen ki , 2 model arasından hangisi ? Tekrar söylüyorum nacizane fikrim joie bir tık daha iyi . Ama en iyisi besafe