Alyatrd Bebekleriniz gece kaç kere emmeye kalkıyor , en fazla kaç saat aralıklarla beslenmeye uyanıyor,? Bizim bu aralar 2 saatte bi uyanmaya başladı , geçen ay 4 5saat uyuduğu oluyordu🤔
Seyhan06 Alyatrd gece 12 de uyuyosa 3 te kalkıyor emiyor tekrar uyku 6 da kalkıyor sonra 1 saat daha uyuyo sonrası yok 😩 gündüz hep 1 saat ancak uyuyo. Bazen geceleri daha uzun uyuyo bazen geceleri 5 saat uyuduğu oluyo kaldırmıyorum ama 5 saati geçirmiyorum bebede uyanıyo zaten saati saatine
Myslkya-16 Alyatrd gündüz uyku yok full meme. Gece de kalkmasa da ben 3 saatte bir emziriyorum uyandırmadan. 7-8 arası kalkıyor sabah. Sonra belki bi saat daha yatar sonra hep uyanık 🤷🏻♀️
Yarim_Kilo_Kiyma Alyatrd Geçen diyorsunuz yani 1,5 aylık iken 4-5 uyuması doğru değil, biz o aylarda iken gece gündüz eğer uyuyorsa 2 saatte mutlaka emzirirdim uyandırıp. Şimdi ise gece 3 saatte mutlaka emziriyorum.
Bayb Bitek bende var sanıyodum bu dert gündüz full memede şekerleme gündüz uykumuz hiç yok malesef daha 2 aylığız biraz yoğun gazlı bebek
Ayseker 2.5 aylik oglum gunduz hic uyumuyor. Gece 1 de yatiyor 3 de kalkiyor emziriyorum tekrar yatiyor 5de kalkiyor sonra saat basi kalkiyor 11de gune basliyoruz ve ondan sonra bir daha hic uyumuyor normal mi sizce 🙄🤔
Alyatrd Yarim_Kilo_Kiyma 40ı çıktıktan sonra doktor gece uyandırma artık kendi uyanır demişti,kilo alımı iyiydi ayda 1 kilodan fazla alıyordu. 4saat falan uyuduğu oluyordu gece 🤔😐
Yarim_Kilo_Kiyma Alyatrd Bizimde sizin gibiydi hatta kilo ve boy olarak bizde önden gidiyoruz maşallah ama, doktorumuz özellikle ilk aylarda bebeğin uzun, süre aç kalmasının doğru olmadığını ve aç kaldığı için açlık şekerinin düştüğünü bununda uzun süreli açıklarda Allah korusun hayati tehlike arz ettiğini söylemişti. Gündüz bile 2 saatte bir emzirirken gece o kadar uzun uyutamam açıkcası. Ayrıca özellikle gece benim bebeğim hiç uyanmıyor. Şahsen bende doğru bulmuyorum o kadar uyumasını. Düşünsenize bizler bile 3 saate kadar açıkıyorssak bebekler nasıl açıkmaz buda benim şahsi fikrim🌈