Ayberen Şimdiye kadar cook film izledim hatta eşimle şuanda film bulamıyoruz 😄 izlediğim çoğu filmin ismini hatırlamıyorum ama aklıma gelen ilk filmi onereyim "acil arama"..😉 gerilm tarzında super. Genel itibariyle İspanyol filmlerini öneririm onda da aklıma gelen "ceset". Birde bolywood filmlerini es geçmemek lazım özellikle amir khan dan "dangal" ki bu adamın bütün filmlerini izlemelisiniz 😍
Happybaby Damlaaaaaaa izledim de açıkçası hiç beğenmedim tamam bi annenin yaşadığı şeyler herşey güzeldi ama o bakıcının kendi kocasıyla olan münasebeti ve onu normalmiş gibi izlemesi filmi gözümde sıfırladı bu kadar da saçmalık olamazdı
Damlaaaaaaa Happybaby canım kocasıyla o münasebeti yaşayan kendisiydi orda zaten filmin asıl konusu kadının geçirdiği ağır lohusa depresyonu nedeniyle hayali bir karakter oluşturması yani aslında öyle bir bakıcı hiç yok
NrYlmzTsr Man on fire. Passengers. Life of Pi. 10.000 BC. Im Legend. Shooter. The Parker. Yes. Apollo 13. Ilk etapda aklima gelenler bunlar. Cok fazla film izleyen biriyim. Yine yazarim😄