Rabiaa0909 Merhaba anneler ben 2 buçuk aylık bir anneyim bebeğimi kucağıma alırken kendini geriye doğru itip yukarı bakıyor sürekli. Yukarı doğru kaldırdığımda hep yay gibi geriyor kendini sizde de aynı durum var mı?
elifiii Rabiaa0909 normal. Aslında insanoglu gerinme esneme gibi hareketleri bebek ve cocuklukta yapabilirken büyüdükçe hareketsiz kalıyor. Onlardan tekrar ögreneceğimiz çok şey var. İçinizi cok huzursuz ediyorsa o anları videoya cekip cocuk doktorunuzdan fikir alabilirsiniz.
Karamel20 Rabiaa0909 internet bazen alakasız seylerle dolu canım.heleki bebegin cok ufak. Süreklı degişcek hareketleri. Reflü için örnegin günde ⅚ kere hıckırıgı oluyor mu? Kusmaları fazla mı? Boğazından değişik sesler geliyor mu? Bunlara bak. Bu semptomlarda olur reflü.
Pektos-21 Rabiaa0909 bizdede aynı durum var cidden çok zorluyor beni her yataktan aldığımda yay gibi geriniyor emerken yay gibi geriniyor uyurken aynı artık bende araştırmaya başladım kötü şeyler yazıyor tabi Bnmki hep ıkınıyor bide öyle bi durum var bilmiyorum…
Rabiaa0909 Karamel20 yok bunların hiçbiri işte evde kala kala kafayı sıyırdık maalesef her hareketini araştırır oldum 🙄🙄🙄🙄
Karamel20 Rabiaa0909 yani takip etmen dogru tatlım. Bazen en ufak birşeyi fark etmen büyük hastalıkların yakalanmasında önemlı. Ama çoktaa takılma herseye ☺️💐
Mom042 Pektos-21 korkma benim kizimda yaoardi kafasinu geriye atar tavani izler gerilirdi kucagimda desen hic duz durmazdi simdi 4 aylik 3 bucuk ayliktan beri yapmiyor ama uykusu varken hala geriyo kendini bu seferde ana kucagindan atmaya calisiyo kendinib