Sanemkrdmn Kızlar bebeğim 45 günlük 40’ı çıkana kadar hep on dakika emerdi şu son bi kaç gündür 5 dakika emip bırakıyor çişini kakasını da düzenli yapıyor şimdi niye böyle oldu anlamadım üzülüyorum doyuyo mu doymuyor mu bilmiyorum huysuzluğu da yok gayet güzel uyuyo ama memelerimde yumuşama hissetmeye başladım bide bi göğsümü emerken diğerinden süt sızıyo neden böyle olur ki?😔
Yasara18 Sanemkrdmn kücuken daha yavas cekiyo büyudukce daha hizli cekiyorlar o yüzden emme süreside azaliyor. Yetmeze sütun ztm bebek aglar sürekli Kilosunda takip et 👍
pasaninannesi Sanemkrdmn çenesi kuvvetlendiği İçin artık 10 dakikada emdiğini beş dakikada alıyor olabilir 🤗
Mom09 Sanemkrdmn bir göğsünüzü emerken diğer göğüste uyarılıyor ve süt salgılanıyor o yüzden göğüs pedi kullanın.
Sanemkrdmn Yasara18 1. Ay aşımızda ebe kilosunun iyi olduğunu söyledi emzirmeyi iyi becermişsin böyle devam et dedi bende birden böyle emme süresi azalınca endişelenmeye başladım
Yasara18 Sanemkrdmn masallah ozaman Cenelesi güclendi icin daha hizli cekiyor gün gectikcede dahada degiscek gücleniyor😊
Lilium Sanemkrdmn benimkisi de öyle yapmaya başladı. Doyuyor bir sıkıntı yok ama siz yine de diğer göğsünüze geçirip 5 dk daha emmesini sağlayın. Alışırsa huzur vermez. yarım saatte bir meme ister