ZerenCeren Emzik önerisi verir misiniz kızlar 0-6 aylık 15 günlük kızım var ana emzikten anlamıyorum hangileri daha iyidir ve damak şeklini bozmaz
Elifimherseyim ZerenCeren ben damakli emzk verdm o daha iyi diye biliyorum bozmuyor seklini 0-2 ay alirsn daha iyi tutyorlar suan 6,5 aylik +6 ay aldm ama cabuk birakiyor oynuyor tutturmam lazm onu ben dodie markasini emzigini verdm ama tuekiyede var mi bilmiyorm
Merve-miray ZerenCeren Şuan alttan 2 dişi var bi sorun yok 😊 9 ay 20 günlük. Wee baby kullanıyorum şimdide oda güzel
Kmsal78 ZerenCeren Zaten her bebek su emzigi tutcak diye birsey yok canim benim gorumcemin oglu ne emzik verirsen ver tutmadi suan ne kullaniyor bilmiyorum en son onu tutmustu
Sunabay Kesinlikle Philips avent alın derim anne memesine en yakın biraz pahalı ama cokguzel .ben kızıma aldım ilk zamanlar cokguzel birkaç ay emdi şuan 6 aylık emmek istemiyor bende zorlamadim
Mervecan7 ZerenCeren Nuk, wee, tommee tippee, bambino neredeyse bütün emzikleri verdim tutmadı Philips avent’i aldı bebeğim şiddetle öneririm.