Birtosbikannesi1 Bebek tarhanası alcam ama hangi marka iyi organik bilmiyorum kullandığınız beğendiğiniz bebek tarhanası var mı?
flowerytll Birtosbikannesi1 makarnavitma vitmada bir kaç çeşit tarhana var ek gıda başlangıcından beri severek kullanıyoruz
HonKiPonKiDoNiNo Cheddar Yaa bende bugun gordum onu guzelmi ?? Normalde happy life aliyorum organik bebek tarhanasi. Onceden vitmadan aliyodum ama her seferinde kargo bekle ugras skldim artik.. Bide kiloluk olsalar ne guzel olcak yaa.
Synmannesi https://imgyukle.com/i/Lfryzc Bazen duru olunca soğuk soyla pirinç unu karıştırıp döküyorum katılaşıyor tel şehriye de atıyorum ilik suyu koyuyorum birde
Synmannesi Birtosbikannesi1 bundan asla şaşmam canım bak al dene baya da gidiyor her yaptım çorbayı iki gün yiyor bereketli
Cheddar HonKiPonKiDoNiNo bende happy life aldım bi kere. Hiç beğenmedim o kadar sebzeli yapmama rağmen ot gibi tadı vardı ama raya harika valla bizede yapıyorum çok lezzetli oluyo🙈😂 tavsiye ederim 250grlığı almıştım bi dahaline 500gr alıcam
Birtosbikannesi1 Synmannesi Aklımda kuzum o sağol. Tuzlu falan yazmislar yorumlarda o kafami karistirdi. 7 buçuk aylık bebeğim.