Ekm Merhabalar süt sağarken süt gelmeyip emziren anneler var mı buşekilde emziriyorum gogsüm doluykem sağmayı denedim yine gelmedi yani sütüm yok mu diye şüphe etmeye başladım:/
EslemDilan Ekm emzirmeye devam et kuzum oan yoksa bile gelir Allah’ın izniyle bu sürekli emzir yetip yetmediğini anlarsın zaten bez sayısından, bebeğin genel durumundan kilo alımından
Morfrenk Ekm odayı cok sessiz et ya da eşin annen biri gelsin bebeğin gırtlak sesini dinlesin canım lıkır lıkır ediyorsa geliyordur ☺️
Benanneyimanne Ekm 5 bucuk aydır boyle emzırıyorum sagıyorum zar zor 30 cc cıkar ama bebegım gayet emiyor guzel doyuyor kılo alımı guzel
Morfrenk Ekm sağınca vücut bebek tarafından uyarılmadığı için yani bebeğin emmediğini anladığı için gerçek miktardaki sütü üretmiyor, evet sağmak arttırıyor ama bebek emdiğinde ki potansiyeli vermiyor 😊
Ekm Morfrenk olabilir canım mantıklı zaten emzirmek daha farkli beyne osekilde komut gidiyo olabilir yani osekil hic sut gelmiyo doymasa aglardi asiri derecede diye düşümuyorum biyandands ama insanın içi rahat etmiyo yinede