Prensannesi-42 derodunya kesinlikle 😁begenmis galiba gelip gidip bakiyo 😁sabahda duz duvari agzina sokmaya calisiyodu 🤣🤣
derodunya Prensannesi-42 haha inanırım kız bizimki örümcek koltuk kenarını eliyle tutup cekmeye calısıyo agzıda açık 😹 cok gülüyorum ya cidden onumu yemek istiyorsun 😹
derodunya YigitAlpsMom ay cok zor oyuncagın bir yeri kopacakta yutacak o kadar dikkat ediyorum ama yeni nesil cins valla peluş alıyorum etiketlerini kemiriyor
YigitAlpsMom derodunya aynı canım geçer diye umuyorum hele kağıt havlu görsün daha bisey istemez onu yiyecek illaki kitap aldım onu parçaladı yedi ne zaman gececek bu oral dönem 🤦♀️
mozaik derodunya 13 aylık , biraksam benim de tadıma bakacak 😅👶 . Her fermuarı itinayla dişler , yakamizı zor kurtariyoruz .
derodunya mozaik ahha fermuar ımm en lezzetlisidir o 😹 onlardan iyi mi bilicez böyle böyle tanıyorlar sanırım ne yeniyor ne yenmiyor işimiz zor
Nik_mik_yok derodunya o hamagin demirini yalayabilmek için şekilden şekile girdi. Sonunda aldım kucağıma, yan pozisyonda tuttum yala anasını satim dedim 🤣🤣🤣 ozaman yalamadı ama kendi uğraşınca zevkli oluyo demekki🤭
ElisaNazzz derodunya aynı benim kız geçen gün uyuyosu ıslak mendil paketinde odada kalmış sen uyan bı güzel paketi aç ıslak mendili al kopar bı güzel parçala inşallah ağzına atmamistir bezine de saldırıyor çok meraklılar ya:)
derodunya ElisaNazzz ayaya bir anlık bos bırakılmıyor ya cok tehlikeli bir dönem valla 😹 tamam baktın tadına bırak ne bekliyorlar anlamıyorum 😹
Nik_mik_yok Bgmtncr bizim evin küçük vampiri, yakında bizi yiyecek ,ayagimdan corabimi bi çırpıda alıp kaçırıp yiyo 🤦♀️
derodunya Nik_mik_yok hahaha al be çocuk al ye 😹😹 tabii kendi yapınca tadı baska oluyor bide bagırıyorum o an tepkiyle gülüyor yani sen kimsin ki bağırsan da yicem bağırmasan da 😹😹