Minigim12_ Bebeğimi gece yıkıyorum daha iyi ve rahat uyudun gece uykusuna alışsın diye ama herkes gece yıkama günah iyi değil diyir varmı benim gibi anneler yada neden günah olsun
Eymeninannesi12 FerahKuzum gece yere sıcak su döküldünden 3 harfiler daha çok musalat oluyormuş büyüklerimiz hep öyle der
Cerenaslan Minigim12_ Genelde ikindi ve akşam ezanı arasında yıkanmaz derler. Ben pek inanmam. Kızım 3 aylıkken 2 sefer akşam yıkamıştım hani rahat uyusun diye. Tövbee ettim bir daha asla akşam yıkamam diye. O 2 kez yıkadığımda sabah kadar uyumamıştı 😂 Şimdi yaşına girmek üzere. Geçen gün mecburiyetten akşam yıkadım amaa nasıl korktum uyumıcak diye 😂 Çok şükür kii uyudu 😂
Aysgllylcn Minigim12_ neden günah olsun temizleniyorlar sonuçta alakası yok ben hep akşam yıkadım kızımı rahat uyusun diye
Yasmincrn Bende saat 8 9 gbi yıkayıp uyuturum kızımı, günah değil niye günah olsun sadece çok durmamak ve özel bölgeleri kapatmak gerek diye biliyorum.
FerahKuzum Ya böyle saçma şeyleri kim uydrıyor ya hadi gusül alman grektii nolcak napıcan? Gusülsüz de 1 namaz vakti durmaman grek. Ama gce günahsa yıkanamazsın ee gğnahlar çakıştı? Töbe yarabbim 😐
baybmom Tövbe yarabbim sonra neden bu ülkede bu kadar panik atak anksiyete hastası var? Böyle saçma şeyleri uyuduranlar yüzünden. Ha ben gündüz öğle uykusundan önce yıkıyorum oda gece üşümesin diye.