1minnakannesi Kızım 2 buçuk aylık sürekli ağzı açık duruyor çok nadir kapatıyor . Salyaları akıyor önü hep ıslanıyor . Doğduğundan beri ağzı açık burnuda tıkalı değil. Böyle olupta sonradan ağzını kapatan bebeğiniz var mı
Fulyaalinmina 1minnakannesi yenidoğan gördüğüm tüm bebekler ağzı açık duruyor bizimki de öyle bence bir sorun değil doğal bisey 😂
_elmaliturtam Benimkide öyleydi doğduğundan beri özellikle uyurken. Şuanda uyanıkken kapalı uyurken arada açık .3ayligiz
1minnakannesi _elmaliturtam şuan uyuyor ağzı kapalı mesela. Uyanıkken genelde hep açık duruyor ağzı . Umarım düzelir ağzını kapatmayı bilmiyor diyoruz 😅
_elmaliturtam 1minnakannesi bizimde tam tersi gibi🤣 bende oyleymisim hep annem anlatiyo hatta çoğu fotomda ağzım açık 🤣büyüyünce geciyo ama kendimden biliyorum 🤣
1minnakannesi _elmaliturtam salyaları aktığı için önü hep ıslak oluyor sürekli ağzını siliyorum . Yada önlük takıyorum yoksa üşütcek yavrum . Umarım düzelir 🙄
1minnakannesi Fulyaalinmina yeğenimin açık değildi gördüklerimin çoğunun açık değildi ağzı . Bi benimkinin böyle 😅 düzelir umarım