Makbussmete Oğlum 5 aylık önceleri geceleri daha uzun uyuyordu şimdi saat başı uyanıyor ve derin uyuyamıyor sürekli inliyor gibi ses çıkarıyor acaba diş çıkarma belirtileri olabilir mi inleme sesleri normal mi ? Teşekkürler
Senyenisingaliba Makbussmete dişlerine bakin .benimkide diş cikariyor geceleri bazen inleme sesine uyanıyorum bakıyorum gözleri kapalı inliyor bekliyorum tekrar dalana kadar uyumuyorum
ryhnz benim bebeğimde derin uykuya geçemedi uzun bir süre hep uyandı durdu ama sanki yavaş yavaş düzeliyor gibi. öğrenmeleri ve alışmaları gerekiyor sanırım. bende diş sandım ama değil. şuan 7 aylık.
Makbussmete ryhnz daha önceleri uyuyordu ama 2 haftadır Böyle ağlayarak uyanıyor sürekli inleme de yoktu inliyor
Makbussmete ryhnz eskiye göre gündüz de huysuz yatırdık mı inlemeye başlıyor kucakta gezince biraz duruyor sadece diş gibi görünüyor
Makbussmete Senyenisingaliba diş görünmüyor daha ama damakları daha sert eskiye göre ağrı kesici bişey kullanıyor musunuz ? Veya doktora götürmem gerekir mi en yakın hastana 1 saat de o yüzden burdan soruyorum
Senyenisingaliba Makbussmete evet agri kesici veriyorum arada çok sık değil ama 6 saat arayla .doktora diş için Götürmedim. Bebeğinizin eline temiz ağız silme mendili verin onun cigneyince de rahatlıyorlar