Miraaayadeee kızım 4 aylık dün e bebekten bundan aldım ama doktor 6 aydan önce bisey verme demişti varmı kullanan sadece anne sütüyle besleniyodu versem zararı olur mu acaba ?
Cerenaslan Miraaayadeee Bir sorun olacağını sanmıyorum ama normal sebze ve meyvelerle ek gıdaya başlamak varken neden bunu yedirmek istiyorsunuz?
GokturkAlp Miraaayadeee canım bu ek gıdaya geçiş yapmış bebekler için. Bebeğin küçükse verme kabızlık yapar sindirim sistemi henüz gelişmediğinden
0101adana Miraaayadeee daha çok erken henüz anne sütü alıyorsa devam et ona bagırsakları gelişmemiştirki bu katı gıdayı sinidirecek meyve vs bir ay daha bekle öyle tadımlara başla
GokturkAlp Miraaayadeee Neden bu acele? Neden 6 ayı beklemiyorsun? Bebeğin emiyor mu yoksa formül mamamı içiyor?
Cerenaslan Miraaayadeee Eğer sütün yetmiyorsa mama kullan. Eğer yetiyorsa hiç birşey verme ben 6 aylık olmasına 1 hafta kala tadımlarla başladım herşeyi tattırmak zaten nerden baksan 1 ayı buldu 6. Ayın sonunda çorba falan vermeye başladım. Gerek yok yani bu kadar erken başlamana.
Miraaayadeee GokturkAlp yok canım 4 aylık daha hiç bisey vermedim biraz biraz biseyler versem mi diyorum ama herkez bisey söylüyor
Edanurada Bende bunla başlamıştım şeker yok içinde biraz zayıftı bebegim daha sonra yoğurt ve sebzeyle devam ettim devam sütüyle hazırlayın bir ölçek mama yapıp karistiriyordum
Edanurada Miraaayadeee 4.ayda bundan almstm veriyodum benim kızım çok kusuyodu bi ölçek mama yla yapardım koyulastirdigi için kusmuyodu çok
Nurdem0433 Miraaayadeee bence şuanda sizin yapmanız gereken tadımlıga geçmek en iyi tadımlık yoğurt ben öle yapmıştım daha sindirimi tam oluşmamış Dr da tavsiye etmemiş bence bir süre bekleyin
MugeAtlas Miraaayadeee çok erken, ek gıdaya başlamamışken. Başlasa bile yoğurt meyve varken neden bu? 9 aylık bebeğim daha ağzına sürmedi bunları, hiç gerek yok ki doktorunuzda vermeyin demiş