2nevin Merhaba güzel anneler benim 3 aylık kızım var kayınvalidem diyo basmıyor bu daha erken değilmi sizce de
Minnossareannesi 2nevin Boşver canısı takma sen onu ne basması bismillah çocuk daha etrafını görmeyi yeni öğreniyor
Adnnar 2nevin 😁kayinvalidenin çocuklar 3 aylikken basıp 5 aylikken yürümüş sanırim 3 aylik bebeden ne bekliyor 😁
Merveges 2nevin tövbe bence bassa sorun yani ne yapmasını bekliyor ki koşarak gitmesini mı boşver canım sıkma canını ya daha neler duyacağız acaba 🤷🏽♀️🤦🏽♀️
Cerenaslan 2nevin Yook kıızz siz varsınız diye yapmıyor utanıyor benim bebeğim yoksaa siz yokken ayaklarının üzerinde zıplıyor bileee 😂😂 aynen böyle söyle sen o kaynanaya 🤣🤣
FerahKuzum Benm kzım 4 aylıktı komşu aa konuşmuyo mu hala buuu demişti😐 aynı onn gbi olmuş yani böyle bi saçmalık olablir mi 😁
Agustosbocegi 2nevin benim kaynanamdan kötüleride varmış 😂😂 hiç değilse benimki 4 aylıkken emeklemesi lazım diyodu 😂😂😂 bizim ki daha bilinçli 😂😂😂
2nevin Agustosbocegi 😂😂😂aynen ay eşim diyomerken diyo 1 aylık ken basmalı galiba karnımda milli koşucu 🏃♀️ zannediyorlar
Lalelia Daha kafasini bile zor guc tutuorlar o aylarda tovbe bismillah daha neler duyacak bu kulaklar🤣canim basmamasi anormal degil tabikide basamiycak yahu takma kafana