Minikprenses Merhabalar ilk defa 60 cc mama içti kızım normalde vermiyom cok nadir verirdim bitiremezdi 30 ccyi mama içmek istemezdi 3 gün önce 30 cc verdim gögüslerim sönük diye aglıyodu içti sonra uyudu güzelce bugün 4den beri azcık emip uyuyakalıyodu hemen hatta sasırdım ilk defa böyle yapıyo diye gögüslerim yine sönüktü az az geliyo sanırım farkındayım normalde sütün cok geldiğini hissederdim ama 4 den ber hissedemedim mama denemek istedim simdi bi kez yaptım baktim baaya baya içti biberon almazdı aldı agladı baya bi gene yaptım gene içti sonra baya arandı agır gelebilir diye yapmadım gögsümü verdim hala emiyo gelmiyo diye kızıyo bide napıcam bi daha yapmalımıyım 90 cc ağır olmazmı bi seferde
Mervee98 Minikprenses bebek ne kadar isterse o kadar ver ben direk 60ccyle başladım 1 aylıkken şimdi hem emiyo hem 125 cc mama içiyo 3 ay 9günlüğüz zaten doyunca ya itiyo yada gaz çıkartırken fazlalığı kusuyo
Demirhann Minikprenses agır gelmez 18gunluguz 100cc veriyorum bazen alıyo zaten fazla gelirse ya emmez ya kusar
Selhan Minikprenses bende yaşadım aynısını doymuyordu doktora sordum önce emzir sonra ver dedi meme bırakmaması için 30 daha verin gazını muhakkak çıkarın kusarsada fazlaligi atar sorun olmaz demişti doktor bizimkide obur 2ay 10gunluk 100cc iciyo suan 😊
Minikprenses Selhan normalde hep emerdi sütüm cok azaldı ondan mama verdim doktor bulucam en yakın zamanda 💕
Minikprenses [bilinmeyen] normalde mama kullanmıyorum canım 3 gün önce sütümün azaldığını farkettim bazı nedenlerdden dolayı 30 cc verdim anne sütünden 1 saat sonra fln kusma vs olmadı fakat bugünde nerdeyse dahada azdı 60 cc içti ilk defa endişelendim biraz agır gelirmi ilk defa diye
Selhan [bilinmeyen] bide doktorumuz önce emzirince muhakkak gazını cikarsin sonra mama ver dedi bilginiz olsun alttanda çıkarsa gaz sorun olmuyomus mamada
Deletedmom_297 Cnm 31 günlük bizde 60 cc içiyoruz artı emiyoruz göğüslerim bomboş olduğunda 60 doluysa emiyor sağıyorum bir ölçek veriyorum kusuyor çok işte bizimde
sebnem valla bebeğiniz doymuyor olabilir bizimde öyle 45 günlük sizinle aynı yani ama bende 70 cc anne sütü verdim mesela üstüne 60 cc mama içiyor zaten doyunca kendi itiyor diliyle istemiyor bence bi doktor edinin belirli sizi takip eden kilosunu falan sütünüzde azaldıysa aç kalmasın çünkü memeden kaç cc çekebildiğini hesap edemiyoruz